Normal_rss_entry-217077

Evenementenorganisators Q-dance en Art of Dance hebben hun samenwerking uitgebreid. Q-dance, onderdeel van de ID&T groep, heeft 50 procent van de aandelen in Art of Dance en artist-agency Most Wanted DJ overgenomen. Dat hebben de organisators vrijdag bekendgemaakt.

Q-dance en Art of Dance organiseren al jaren samen het hardcorefestival Dominator. Na ID&T is Art of Dance de grootste organisator van dance-evenementen in Nederland. Zij zijn verantwoordelijk voor onder meer Masters of Hardcore, Supremacy en Syndicate.

Wouter Tavecchio, CEO van ID&T en oprichter van Q-dance, is blij dat ze de handen ineenslaan. "Art of Dance is net als Q-dance een organisatie die aan de wieg van deze industrie heeft gestaan en zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot professionele en zeer succesvolle partij. Zij bevinden zich op hetzelfde level als Q-dance en we kunnen elkaar op vele vlakken versterken." Ook Art of Dance-CEO Matthijs Hazeleger kijkt uit om "voort te borduren op de goede samenwerking". "We gaan uiteraard gebruik maken van het internationale netwerk van Q-dance en ID&T om dat ten goede te laten komen aan onze evenementen, aangesloten artiesten en uiteraard aan de beleving van onze bezoekers."

ID&T werd in 1992 opgericht en is verantwoordelijk voor zo'n tachtig evenementen per jaar. Zo organiseren zij festivals als Mysteryland, Amsterdam Open Air, Milkshake en Thunderdome.

Door: ANP