Nationale Recreatiegids

NRG Van onze klanten nieuws

Normal_pwp_2018_november_low_res_voor_scherm-75

Vanaf 1 december schaatsen bij Plaswijckpark


Van 1 december 2021 t/m 6 maart 2022 kan je al je schaatskunsten laten zien op de schaatsbaan in Plaswijckpark. Maak de mooiste pirouettes op echt ijs op de schaatsbaan van Plaswijckpark! 

Normal_november21

Parc Ganuenta***** | Allerlaatste vrijstaande villa in de verkoop


Wist u dat u ook eigenaar kunt worden van één van de vrijstaande luxe, wellness villa's op Parc Ganuenta? 

Normal_1

Parc Ganuenta ***** Luxe genieten aan de Zeeuwse Kust


Er nog even lekker tussenuit aan het einde van het jaar? 

Normal_voetbalveld_en_airtrampoline

Gewoon genieten op de Koornmolen!


Daar aan de Rottemeren, gelegen tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag, is het goed toeven. Het gaat dan natuurlijk over Recreatiepark de Koornmolen. Dit prachtige park ligt midden in de Zevenhuizense polder. Wat dit park zo bijzonder maakt? Het feit dat de natuur en de stad hier zo dicht bij elkaar komen.  

Normal_20210907_084443

Luxe genieten aan de Zeeuwse Kust: Parc Ganuenta*****


Parc Ganuenta: Luxe vakantiewoningen en appartementen met wellness voorzieningen

Normal_stenenbijl4_kl

Gevonden bodemschat van onze prehistorische voorouders in Museum de Scheper


Eibergen: Museum de Scheper in het centrum van Eibergen heeft een bijzondere nieuwe aanwinst in de collectie, een bodemvondst die werd gedaan door Berkellander Wim Lammers en door hem is geschonken aan het museum. 

Normal_normal_160914_viamari_colijnsplaat_park_omgeving_-6

Parc Ganuenta***** | Luxe genieten aan de Zeeuwse Kust


Bent u na alle nieuws over Corona ook toe aan een paar dagen luxe genieten aan de Zeeuwse Kust? Dan ben t u op Parc Ganuenta op het juiste adres!Dit luxe, kleinschalige park beschikt over luxe 4 persoons wellness appartementen en over 6, 8, 10 en 12 persoons villa's. Alle villa's beschikken over meerdere badkamers, een Finse sauna, ruime tuinen ...

Normal_parc_ganuenta

Parc Ganuenta***** - Luxe genieten aan de Zeeuwse kust


Blijft u deze zomer in eigen land? Kom dan luxe genieten op Parc Ganuenta, direct aan de Oosterschelde. Een rustig park met ruime villa's en appartementen. Kom genieten van de rust en ruimte!

Normal_2021_gratis_notitieboekje_mock_up_notitie_2_en_3

Museum de Scheper: Eindelijk we mogen weer!


Eibergen: Museum de Scheper opent op woensdag 9 juni na een lange sluitingsperiode haar deuren voor het publiek. De vrijwilligers staan te popelen om bezoekers weer welkom te heten in “hun” museum.

Normal_160914_viamari_colijnsplaat_park_omgeving_-6

Parc Ganuenta***** luxe genieten aan de Zeeuwse Kust


Vakantie in eigen land? Parc Ganuenta beschikt over zeer luxe villa's voorzien van finse sauna, whirlpool, sunshower, big green egg en bij veel villa's staat een trampoline in de tuin. Volop genieten aan de Zeeuwse kust! 

Normal__ekf4727

Parc Ganuenta***** Luxe genieten aan de Zeeuwse kust


Relaxen, wellness, luxe Wilt u dit voorjaar luxe genieten aan de Nederlandse kust? Kom dan naar Zeeland! 

Normal_pexels-sharon-mccutcheon-1148998

Kindershows als alternatief schoolreisje


Door de huidige coronacrisis zijn scholen op zoek naar leuke alternatieven voor schoolreisjes. Het is natuurlijk even schakelen, als je opeens niet meer naar een locatie toe kan gaan met de bus en op school een schoolreisje moet organiseren. In dit artikel kijken we naar de vier leukste activiteiten die kan organiseren op je eigen schoolplein. 

Normal_veilig_recreeren_met_covid-19_keurmerk

Veilig recreëren dankzij het COVID-19 keurmerk


Heel Nederland kan niet wachten om er na maanden van ‘intelligente lockdown’ weer eens op uit te gaan. De vakantieperiode is in aantocht en het zou toch wel heel vervelend zijn als we het dit jaar zonder vakantie buiten de deur zouden moeten stellen. Gelukkig heeft de overheid de coronamaatregelen dusdanig versoepeld dat in elk geval een vakanti...

Normal_foto_museum_de_scheper

Museum de Scheper opent haar deuren op 3 juni


Eibergen: Na een voor iedereen zware periode, gloort er een klein lichtpuntje aan de horizon. Onder strikte corona voorschriften opent museum de Scheper op 3 juni haar deuren voor het publiek.

Normal_vuurrever

Historisch museum de Scheper met museumboerderij de Vuurrever


Stichting De Scheper exploiteert Museum de Scheper, het historisch museum van Eibergen. Het Museum heeft een vaste collectie, waarmee de geschiedenis van Eibergen in beeld wordt gebracht. Daarnaast worden er jaarlijks twee grote wisselexposities en soms één of meerder kleine wisselexposities georganiseerd.

Normal_advertentie_75_jaar_vrijheid

75 jaar Vrijheid


Eibergen werd op 1 april 1945 door de Engelsen en de Canadezen bevrijd van de Duitsers. In de Achterhoek wonen nog veel mensen die de bezetting en de bevrijding bewust hebben meegemaakt, hun persoonlijke verhaal kunt u zien en beluisteren in de filmzaal van Museum de Scheper.