Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Evenementen

06 OKT
DAM-X

Van 6 t/m 8 oktober vindt DAM-X voor de 7e keer plaats bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam; hét watersport event dat in het teken staat van zien, doen en beleven.

place Ouddorp
Bekijken
11 OKT
DAG MAMA - Dementie in Theater

Na 5 jaar van uitverkochte zalen en meer dan 300.000 bezoekers, komt Dag Mama op 15 februari opnieuw naar theater de Spiegel. Ervaar ook wat dementie met uw naaste of cliënt doet én begrijp hoe u hiermee kunt omgaan. Zodat u het béste kunt geven, aan de mens met dementie én aan elkaar. Er is nog zoveel mogelijk!

place Zwolle
Bekijken
28 OKT
In the Woods

Eindelijk na een lange periode van onzekerheid en uitstel stond ze op ons podium in september 2021.
Ze maakte grote indruk. Hoe zo kunnen vrouwen geen blues spelen? Zeg dat maar eens tegen Rory Block, die helaas niet meer toert in Europa.

place Leusden
Bekijken
14 NOV
Orkater | De plantage van onze voorouders

 “wie zijn wortels niet kent, kan ook niet groeien”

place Zwolle
Bekijken
17 NOV
Kerstmarkt Valkenburg 2023

Dé ondergrondse kerstbeleving van Valkenburg!

place Valkenburg aan de Geul
Bekijken
18 NOV
Nationale Kunstdagen Gorinchem

Tijdens de Nationale Kunstdagen presenteren circa 130 kunstenaars uit Nederland, en een aantal uit België en Duitsland, hun kunst met trots aan jou.

place Gorinchem
Bekijken
18 DEC
DAG MAMA 2 - Dementie in Theater

In Dag Mama 2 ziet u hoe het mevrouw van den Berg 3 jaar later vergaat. Hoe ze probeert zich staande te houden tussen haar ruziënde kinderen, een overbelaste broeder en de heftige trauma's uit haar verleden. 

place Zwolle
Bekijken
17 FEB
ABBA Rocks!

UPDATE woensdag 15 maart: er is een nieuwe datum gevonden voor deze show. Helaas zal de band het gehele jaar 2023 niet optreden, en zullen we dan ook eerst alle decemberfeesten weer gaan vieren voordat ABBA Rocks op zaterdag 17 februari 2024 als kers op taart weer naar 't Beest komt. Gelukkig weten we dat een avond met deze band het wachten meer dan waard is!

place Goes
Bekijken
09 MRT
Transition Jazz Festival 2024

De zevende editie van Transition Festival 2024 in Utrecht belooft opnieuw een showcase van de hedendaagse jazz.

place Utrecht
Bekijken
13 JUL
Historisch Festival

Kom het zien op 13 & 14 juli 2024

place Heeswijk-Dinther
Bekijken
19 JUL
KERMIS FESTIVAL TILBURG

De Tilburgse Kermis neemt 10 dagen lang bezit van de stad: van vrijdag 21 tot en met zondag 30 juli. Dat betekent een gezellige sfeer, bijzondere evenementen en heel veel attracties. Het betekent ook: even omrijden, volle terrassen en een fantastische diversiteit aan bezoekers.

place Tilburg
Bekijken
25 OKT
Slag om Grolle

De Slag om Grolle is een driedaags evenement waarbij je als bezoeker terug in de tijd gaat naar het jaar 1627. In de zomer van dat jaar komt namelijk het Staatse leger onder leiding van Prins Frederik Hendrik voor ‘de starcke stadt Groll’. Het is een gebeurtenis die de stad even, maar heel nadrukkelijk, in het middelpunt van de vaderlandse geschiedenis brengt. Daarom wordt deze gebeurtenis tweejaarlijks opnieuw vormgegeven. De straten zijn drie dagen lang aangekleed teruggebracht naar 1627. Rond en in de binnenstad zijn kampementen, handelaren en ambachten te vinden. Als je een kijkje neemt bij de kampementen zie je het leven van alledag. Je ziet mensen koken, naaien en zich voorbereiden op de veldslag, die elke dag te zien is. Daarbij wordt de belegering van de veste nagespeeld, waarbij de Staatse troepen de Spaanse bezetters steeds dichter naderen.

place Groenlo
Bekijken
20 AUG
SAIL Amsterdan
place Amsterdam
Bekijken