Normal_rss_entry-217344

De cast van de West End-musical Everybody’s Talking About Jamie komt naar de Uitmarkt in Amsterdam. Op zondagavond 25 augustus treedt de cast op tijdens de Musical Sing-a-Long. Dit kondigt Theater Carré aan, waar de musical vanaf 4 augustus 2020 twee weken lang te zien is in de originele Engelse uitvoering.

Alle bezoekers van de Uitmarkt kunnen in de Carré-stand een eigen gifje maken in de stijl van Everybody is Talking About Jamie. Zondagmiddag 25 augustus tussen 16.45 en 17.15 uur is een deel van de cast aanwezig bij de stand. Bezoekers kunnen op de foto met onder anderen Layton Williams (Jamie New) en andere castleden van de musical.

De Uitmarkt wordt jaarlijks afgesloten met de Musical Sing-a-Long, die live wordt uitgezonden op NPO 1. De cast van Everybody’s Talking About Jamie zingt onder begeleiding van The New Symphonics het openingsnummer uit de voorstelling. De musical is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt over een 16-jarige tiener die verkleed als dragqueen naar het eindexamengala van zijn school wil.

Door: ANP