Logo_logo_welkomteruginnl

Om toerisme- en recreatieondernemers die zwaar getroffen zijn te ondersteunen, hebben marketing- en communicatieprofessionals in de branche de campagne #WelkomteruginNL opgezet. Met de campagne willen zij opnieuw de aandacht vestigen op de alle mooie (onbekende) plekken in Nederland. Dertig influencers en contentmakers gaan op zaterdag 20 juni de provincies Drenthe, Overijssel, Brabant, Zeeland en Noord-Holland in en doen daar op social media en blogs verslag van. Dit meldt Pretwerk. 

In Noord-Holland gaan de Instagrammers en bloggers naar Den Helder om daar het kunstenaarsproject De Nollen te bekijken. Het algemene publiek kan er pas in juli weer heen, maar voor deze contentmakers zijn de deuren alvast geopend. In Drenthe gaan ze op Ekosafari op de Hondsrug en bij Nationaal Park Dwingelderveld bezoeken ze een schaapskooi. De bloggers en Instagrammers starten in Zeeland in Kloetinge en gaan van daaruit naar Yerseke, Goes en het Veerse Meer. Wie ze in Overijssel langs ziet komen, ziet ze in Salland, Vechtdal en Twente. Brabant opent haar deuren voor deze contentmakers voor een speciale wandeling in Kempen.

#WelkomteruginNL

Benieuwd naar al deze mooie plekken? Volg het Instagramkanaal @welkomterugin.nl voor de mooiste plaatjes. De hashtag #WelkomteruginNL is er om de locaties op een andere manier te verkennen. Het staat iedereen vrij om de hashtag te gebruiken om de mooiste plekjes van Nederland te laten zien. 

Door: Nationale Recreatiegids