Normal_fiancieel_plan__planning

Het kenniscentrum Cultuur+Ondernemen, dat zich richt op ondernemerschap in de cultuursector, komt met de workshop Financieel Plan. De workshop vindt plaats op 15 november in Amsterdam en is voor iedereen die actief is in de kunst, cultuur of creatieve sector. Deelnemers leren hoe ze hun creatieve plannen kunnen omzetten naar de beroepspraktijk. Dit meldt Cultuur+Ondernemen.

De workshop wordt gegeven door Sébastien Kramer, die eerder werkzaam was bij de Rabobank. Daar heeft hij veel ervaring met financieringsaanvragen opgedaan; als geen andere weet hij waar een goed financieel plan aan moet voldoen.
 

Succes maken van creatief idee

 
Tijdens de workshop zullen deelnemers aan de hand van praktijkvoorbeelden stapsgewijs thuis worden gemaakt in het schrijven van een gedegen ondernemingsplan. Er wordt inzichtelijk gemaakt wat de financiële gevolgen zijn van een creatief idee, en wat er voor nodig is om hier een succes van te maken.
 
De workshop vindt plaats op vrijdag 15 november in het centrum van Amsterdam (Kerkstraat 204), van 13.00 tot 16.30 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, deelname kost twintig euro per persoon. Voor meer informatie en inschrijven, zie de website van Cultuur+Ondernemen.
 
Door: Nationale Recreatiegids