Normal_rss_entry-226117

Het Nederlandse dj-duo Yellow Claw opent een tijdelijke stripboekwinkel in Amsterdam om de release van hun nieuwste track Amsterdamned te vieren. Tijdens de release van Amsterdamned is er een beperkte oplage van 5000 stripboeken beschikbaar. Deze kunnen fans kopen in de vierdaagse pop-upwinkel tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), dat op 17 oktober van start gaat.

Beide Yellow Claw-leden Jim Taihuttu en Nils Rondhuis zullen in de winkel aanwezig zijn om exemplaren van hun stripboek te signeren. Ook zullen er andere activiteiten gedurende de week zijn zoals tattoo-sessies en 'demo-drops'.

"Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het produceren van een nummer dat ons enorm heeft geïnspireerd", stellen de twee mannen. "Het nummer klonk als een soort soundtrack van een animefilm of stripsaga. We kregen het maar niet uit ons hoofd. Na een urenlange creatieve brainstorm zonder slaap, besloten we een stripboek te maken."

De pop-upwinkel is geopend voor het publiek van donderdag 17 tot en met zondag 20 oktober. Naast de stripboeken zal er ook merchandise in de stijl van het stripboek worden verkocht, zoals kleding, skateboards en accessoires.

Door: ANP