Normal_spieren_voor_spieren_oud_valkeveen_wintertijd_challenge__promotiebeeld_

Zondag 28 oktober staat het Naardense speelpark Oud Valkeveen geheel in het teken van de Wintertijd Challenge. Er worden challenges georganiseerd waar deelnemers geld mee kunnen ophalen voor Spieren voor Spieren. Daarnaast wordt de gehele omzet van die dag gedoneerd aan het goede doel. Dit meldt Quote.

De woordvoerder van het speelpark, Laura Post, legt uit waarom het park de dag organiseert: "Wij willen op deze manier onze bijdrage leveren aan Spieren voor Spieren aangezien in ons Speelpark, net als bij Spieren voor Spieren , kinderen centraal staan." De challenges die zondag op het programma staan zijn Glijden voor spieren (zo vaak mogelijk van de megaglijbaan), Olympisch sporten voor spieren (een circuit waarbij deelnemers verschillende onderdelen kunnen laten aftekenen) en Springen voor spieren (zo lang mogelijk trampolinespringen zonder te stoppen).

Michael van der Kuit, ondernemer en eigenaar van Oud Valkeveen, garandeert een minimumbedrag van 25.000 euro. Alles daarboven is mooi meegenomen: "De gehele dagomzet van 28 oktober wordt aan Spieren voor Spieren gedoneerd dus we hopen uiteraard op een hele drukke dag," aldus woordvoerder Post.

Meer informatie over het evenement is te vinden op https://www.wintertijdchallenge.nl/challenge/spelen-voor-spieren. Hier kan ook worden ingeschreven voor het evenement.

Door: redactie Nationale Recreatiegids