Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner
05 juli '19 (13:02)
location_on [xx]km

Ook Van Huêt en Van Houten in Baantjer-film

Fedja van Huêt, Jelka van Houten en Ryanne van Dorst zijn toegevoegd aan de cast van Baantjer het Begin, de nieuwe film gebaseerd op de boekenreeks over rechercheur De Cock. Dat heeft producent Millstreet Films woensdag bekendgemaakt.

19 april '19 (13:36)
location_on [xx]km

Nationale Recreatiegids wenst je fijne Paasdagen!

De redactie van de Nationale Recreatiegids zal op Tweede Paasdag (paasmaandag) gesloten zijn.
Vanaf dinsdag 23 april voorzien we je weer van al het dagelijkse actuele recreatienieuws, de nieuwste wetenswaardigheden, achtergronden en video's over recreatiegerelateerde onderwerpen.
 
Wij wensen je vrolijke paasdagen!
 

03 oktober '18 (10:08)
location_on [xx]km

The Passion volgend jaar in Dordrecht

The Passion wordt volgend jaar op Witte Donderdag (18 april) opgevoerd in Dordrecht. Dat meldt de EO, een van de organiserende omroepen.

27 september '18 (10:58)
location_on [xx]km

Rein van Duivenboden: theaterdebuut spannend

Rein van Duivenboden gaat een spannend weekeinde tegemoet. Zondag gaat de musical Kruistocht in spijkerbroek in première waarin de negentienjarige zanger en acteur, vooral bekend als lid van boyband Mainstreet, zijn theaterdebuut maakt. "Ik heb er veel zin in, maar ik vind het ook spannend", zegt Rein in het AD. "Want ik ga iets nieuws aan de buitenwereld laten zien. Het is een andere tak van sport."

31 januari '17 (11:31)
location_on [xx]km

Idina Menzel weer naar Carré

AMSTERDAM - Idina Menzel komt ook deze zomer naar Nederland. De zangeres staat op 23 juni in theater Carré in Amsterdam, meldt concertorganisator Mojo dinsdag. De show maakt onderdeel uit van Menzels 2017 World Tour.

31 januari '17 (11:30)
location_on [xx]km

Chef'Special en De Staat op festival 3FM

UTRECHT (ANP) - Ronnie Flex & Deuxperience, Chef'Special en De Staat staan op Tweede Paasdag op het 3FM Awards Festival in het Utrechtse TivoliVredenburg. Ook B-Brave, Teske, Paul Sinha, Jonna Fraser, Rondé, De Likt en Dirtcaps komen op maandag 17 april voorbij, maakte de radiozender dinsdag bekend.

28 augustus '15 (17:26)
location_on [xx]km

Overstap Schippers is goud waard

RIJSWIJK (ANP) - Het was tijdens een trainingskamp in Florida in april 2014 dat Dafne Schippers pas echt merkte dat er snelheid in haar lichaam zit. Zelfs zoveel, dat de Utrechtse atlete besloot zich dat jaar op de sprint te richten bij de Europese kampioenschappen in Zürich. Het bleek een gouden greep, want ze ontpopte zich vorig jaar tot de sprintkoningin van het toernooi met gouden medailles op de 100 en 200 meter. Een jaar later in Peking schrijft ze Nederlandse atletiekhistorie door eerst zilver te veroveren op de 100 meter en vervolgens wereldkampioene te worden op de 200 meter.

31 december '14 (16:51)
location_on [xx]km

De Nationale Recreatiegids wenst u een gelukkig 2015

De Nationale Recreatiegids wenst iedereen een voorspoedig nieuwjaar!

29 december '14 (16:18)
location_on [xx]km

Stap over van zorgverzekering en win een iPad Air!

Ben je van plan om over te stappen naar een andere zorgverzekering, maar twijfel je toch nog? Laat je dan nu over de streep trekken! Door via de Nationale Recreatiegids over te stappen vind je niet alleen de beste prijs, maar maak je ook direct kans op een 16GB iPad Air!

19 december '14 (16:19)
location_on [xx]km

Nationale Recreatiegids nu ook via mobiel bereikbaar

Sinds vanochtend 8.00 uur is de Nationale Recreatiegids ook beschikbaar via onze mobiele website. Hiermee is de Recreatiegids nu via alle mobiele devices te bereiken. 

28 augustus '14 (14:44)
location_on [xx]km

Interview Marloes Boeijen, dolfijnentrainster bij het Dolfinarium:

Niets in het leven is onmogelijk. Marloes Boeijen (25) kan dat bevestigen. Zij droomde er bijna haar hele leven van om dolfijnentrainer te worden. In 2010 en 2012 deed zij daarom mee aan een wedstrijd in het Dolfinarium, waarvan de winnaar een dag dolfijnentrainer mocht zijn. Ze zat in beide wedstrijden bij de laatste 10 en versloeg daarmee duizenden kandidaten...

01 augustus '14 (15:53)
location_on [xx]km

Paul de Leeuw geeft soloconcert in Ermelo

(Novum) - Paul de Leeuw geeft op 19 september een soloconcert in Ermelo. De presentator en zanger geeft met pianist Bernd van den Bos een eenmalig optreden, maakte organisator Shows & Events vrijdag bekend. De Leeuw gaat in oktober de theaters in met zijn solovoorstelling Ik Ben Rustig.

24 juli '14 (15:24)
location_on [xx]km

Dolfinarium op zoek naar dolfijnentrainers

Dagelijks ontvangt het Dolfinarium in Harderwijk sollicitatiebrieven voor een van de meest begeerde banen ter wereld, dolfijnentrainer. Zelfs als er geen vacature openstaat. Deze zomer kan elke gast solliciteren door mee te doen aan de wedstrijd: Ik word dolfijnentrainer. De winnaars worden voor één dag dolfijnentrainer in het Dolfinarium. Voor opvallende deelnemers ligt er mogelijk zelfs een vaste baan in het verschiet.

22 april '14 (10:28)
location_on [xx]km

Workshops Kenau op de stadswal van Haarlem

In de meivakantie wordt in het Frans Hals Museum de stadswal uit de tijd van Kenau 'nagebouwd'. Tijdens de workshop voor kinderen van 7 - 12 jaar wordt er flink geknutseld en geverfd. De workshops zijn op 30 april en 1 mei van 14 - 16 uur.

18 april '14 (16:23)
location_on [xx]km

Nationale Recreatiegids wenst u Vrolijk Pasen!

18 april '14 (10:15)
location_on [xx]km

Amsterdamse Koningsdagapp laat drukte zien

(Novum) - Een gratis app die bezoekers van Koningsdag in Amsterdam moet laten zien waar zakkenrollers actief zijn en waar het druk is, is vanaf vrijdag te downloaden. Dat meldt de politie. Ook is er een app ontwikkeld voor bezoekers in Graft-De Rijp en Amstelveen, de gemeenten die de koninklijke familie bezoekt.

18 april '14 (10:11)
location_on [xx]km

Twintigduizend verregende mensen zien The Passion

(Novum) - Ondanks de regen zijn ruim twintigduizend mensen donderdagavond uitgerukt om naar de opvoering van The Passion in Groningen te kijken. De hele Vismarkt stond vol met bezoekers die zich met paraplu vergaapten aan het verhaal van de laatste uren van Jezus.

26 maart '14 (10:59)
location_on [xx]km

Kurt Weill vertolken is tijd proeven in Zael Meppel

In Zael aan het Zuideinde zingt vrijdagavond 4 april sopraan Gea Passies liederen van Kurt Weill. Zij wordt begeleid door pianist Johanan Havinga. Prachtige ingrediënten voor een intieme avond ‘spiegelende nostalgie’.

25 maart '14 (15:39)
location_on [xx]km

Hoogeveense Cascaderun 13 april 2014

Op zondag 13 april wordt weer een van de grootste atletiekwedstrijden in Noord-Nederland gehouden, de Cascaderun. De hardloopwedstrijd wordt jaarlijks in Hoogeveen gelopen. Deze wedstrijd over 5 en 10 Engelse mijl wordt georganiseerd door de Stichting Hoogeveense Cascaderun.