Logo_dolfinarium_winter

Ontdek het Dolfinarium tijdens de winter!
Het Dolfinarium is tijdens de winteropenstelling knus en in winterse sferen gehuld. Geniet van de prachtig versierde kerstbomen, zing mee met de kerstliedjes rondom het kampvuur en sta oog in oog met de meest bijzondere bewoners van de zee!

In maar liefst elf verschillende shows en voorstellingen laten onze dieren zich van hun allerbeste kant zien. In het Dolfinarium kan je dolfijnen, zeehonden, bruinvissen, walrussen en zeeleeuwen bewonderen. Maar je staat er ook oog in oog met kleinere Noordzee-bewoners, zeebaarzen, strandkrabben, regenboogforellen en anemonen bijvoorbeeld. Je bekijkt ze van heel dichtbij en ontdekt alles over deze interessante dieren. In het Roggenrif krijg je zelfs de kans om roggen en haaien te aaien! Wie durft?

Op de frisse dagen van de winter kan je in onze restaurants terecht voor een verwarmend drankje. Geniet ook van lekkere tussendoortjes en heerlijke maaltijden.

Deze winter is Het Dolfinarium geopend van 20 december tot en met 4 januari (m.u.v. 25, 31 december en 1 januari). Kom snel kijken!

(Dit is een advertorial)