Normal_live-music-2219036_960_720

De organisatie van het festival heeft onlangs 38 nieuwe artiesten toegevoegd aan het programma. Het driedaagse festival dat tijdens het paasweekend wordt gehouden in Schijndel trekt veel bekijks. Dit meldt de organisatie van Paaspop en Entertainment Business.  

15, 16 en 17 april is het weer zover. Paaspop maakte vandaag bekend nog eens 38 nieuwe artiesten aan de line-up toe te voegen. Acts als $HIRAK, SONS, Thijs Boontjes en Trobi hebben ieder een plek weten te bemachtigen. Verspreid over 15 podia zullen er tijdens het festival zo’n 250 acts optreden. Er zijn grote namen geboekt. Denk aan The Opposites, Di-rect, The Chainsmokes, Anouk en Reinier Zonneveld. Het festival wil zoveel mogelijk genres een podium bieden.   

Nederlandse hitjes 

Nieuw is het zogeheten smartlappencafé Dolle Mina. Hoewel elektronische muziek tegenwoordig vaak de boventoon voert is er ook genoeg te doen voor de Hollandse meezingers. Nederlandse toppers zoals Guus Meeuwis en Django Wagner zullen daarom ook aanwezig zijn.

Er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Alleen voor de vrijdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wees er snel bij via deze link.

Door: Nationale Recreatiegids