The Streamers zien voor het eerst een mensenmassa voor het podium

The Streamers gaan na een aantal optredens voor een virtueel publiek eindelijk voor een echte mensenmassa spelen. De groep staat op zaterdag 17 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dat maakte de superformatie dinsdag tijdens een persconferentie bekend.

Onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Thomas Acda en Emma Heesters zijn in het najaar in Amsterdam te zien. Net als bij de vorige concerten worden er ook weer gastartiesten uitgenodigd. Wie dat zijn wordt op een later moment bekendgemaakt.

Olympisch Stadion 

Guus Meeuwis laat weten zin te hebben in het optreden. "Het mag duidelijk zijn dat we genoten hebben van de livestreams op al die prachtige locaties, maar ook dat we publiek om ons heen enorm hebben gemist. De keuze om nu in het Olympisch Stadion te gaan spelen was dan ook snel gemaakt."

Digitale optredens in coronatijd 

In coronatijd gaven The Streamers digitale optredens in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en De Efteling. Hier keken volgens de organisatie in totaal zo'n 7,5 miljoen mensen naar. De kaartverkoop voor het optreden in het Olympisch Stadion gaat zaterdag van start via de website van The Streamers.

Door: ANP