Normal_rss_entry-305656

Down The Rabbit Hole (DTRH) wordt met meer dan een maand opgeschoven. De organisatie denkt dat het vanwege de coronasituatie niet haalbaar is het festival van 2 tot en met 4 juli te houden en heeft het evenement daarom verplaatst naar 27 tot en met 29 augustus. Daarnaast is DTRH niet zoals normaal in Beuningen, maar op het terrein van Lowlands in Biddinghuizen.

De organisatie verwacht dat door de verplaatsing de kans groter is dat het festival kan doorgaan en dat er meer internationale bands en artiesten kunnen worden geboekt omdat die dan wel op tournee zijn. Omdat Down The Rabbit Hole veel spullen op het terrein deelt met zijn 'grote broer' Lowlands, dat het weekend ervoor is, ontstond het idee eenmalig naar Biddinghuizen te verhuizen.

Kaartjes voor de al geannuleerde editie in 2020 blijven geldig voor de nieuwe data, kunnen worden ingewisseld voor tickets voor volgend jaar of het geld ervan kan worden teruggestort. De kaartverkoop voor dit jaar gaat op 1 mei van start. De eerste namen van de line-up worden donderdag bekendgemaakt.

Door: ANP