Normal_rss_entry-303205

Tijdens de grote finale van het Eurovisie Songfestival op zaterdag 22 mei gaat een aantal oud-winnaars tijdens de interval-act optreden vanaf een bijzondere locatie. Onder anderen Lenny Kuhr, Lordi en Måns Zelmerlöw gaan tijdens de 65e editie het dak op om daar een uniek optreden te verzorgen.

In de gaststad Rotterdam treden zes oud-winnaars van het liedjesfestijn op vanaf drie unieke locaties. De daken van de Maassilo, Hotel New York en het Depot Boijmans Van Beuningen worden omgetoverd tot een podium waar de artiesten zullen gaan optreden. Naast de genoemde namen zullen ook Teach-In (met Getty Kaspers), Sandra Kim en Helena Paparizou te zien zijn.

"Door letterlijk te filmen op grote hoogte willen wij Europa creatief en visueel verrassen. Daarnaast had ik mij geen betere stad dan Rotterdam kunnen wensen. Ieder shot in deze stad is raak", aldus Head of Show Gerben Bakker. "Rotterdam gaat zo niet snel vergeten worden."

Bakker is trots op de artiesten die mee willen doen aan de speciale interval act. "Omdat dit het 65e Songfestival is maken we een reis door de tijd. Natuurlijk geven wij met heel veel liefde Nederlandse winnaars zoals Lenny Kuhr en Getty Kaspers dit unieke podium. Wij zijn er bijzonder trots op dat Teach-In in de originele bezetting na een zeer lange tijd weer samenkomt. Iedere optreden krijgt een eigen unieke sfeer."

Door: ANP