De Tuin van 2020

Chef'Special is toegevoegd aan de concertserie De tuin van 2020. De Haarlemse band geeft op 7 augustus drie optredens in Brielle, zo heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt.

Door de grote vraag naar kaarten zijn er ook extra shows van andere artiesten aan het programma toegevoegd. Typhoon, Snelle, Nick & Simon, Rowwen Hèze en Diggy Dex geven allemaal extra optredens om zo meer mensen de mogelijkheid te bieden een concert bij te wonen. Bij elk optreden is plaats voor 140 personen.

Initiatiefnemer Typhoon is trots dat ook Chef'Special meedoet aan de reeks. "Hun muziek past natuurlijk bij uitstek daar, het worden ongetwijfeld magische optredens", laat hij weten.

Naast De tuin van 2020 ook Het strand van 2020

Op Texel start dit weekend ook Het strand van 2020. Hier treden artiesten als Miss Montreal, Maan, Davina Michelle en Nielson op. Het waddeneiland is de komende maanden ook het terrein voor danceliefhebbers. Dj's als Sunnery James & Ryan Marciano, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Lucas & Steve en Sam Feldt draaien hier voor het eerst weer met publiek sinds het begin van de coronacrisis.

Door: ANP