Beyond Sensation lichtshow

Als alternatief voor de geannuleerde eerste editie van het dancefeest Beyond Sensation wordt er op 4 juli een grote lichtshow gegeven bij de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De show Monument of Light zal het hele stadion doen oplichten en moet in de wijde omtrek te zien zijn, kondigt organisator ID&T aan.

"Met de show brengen we een eerbetoon aan iedereen die de hoop erin heeft gehouden tijdens de lockdown en willen we bovenal iedereen aanmoedigen om straks weer in volle glorie het leven te vieren", zegt organisator Eric Keijer. "Na donkere tijden, komt er licht. Met dit gegeven is de Monument of Light show-ontstaan. De show is een creatieve doorvertaling van Sensation, waarbij artistieke beleving en entertainment al decennia lang vooropstaan."

Live meekijken via Sensation.com

De show begint om 23.00 uur en is mee te kijken via sensation.com. Daarna volgt een speciale twee uur durende set van Sunnery James & Ryan Marciano.

Beyond Sensation zou dit jaar voor het eerst plaatsvinden. Het is de opvolger van het feest Sensation dat voor het laatst in 2017 werd gehouden. Op 3 juli 2021 hoopt de organisatie alsnog haar nieuwe concept uit te rollen.

Door: ANP