Normal_rss_entry-247792

Het Parktheater Eindhoven schrapt alle voorstellingen die de komende week op de agenda stonden vanwege het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het RIVM. Onder meer veelgeprezen nieuwe voorstellingen van Stef Bos en Alex Klaasen gaan niet door. Er wordt snel gezocht naar alternatieve data om de show te spelen. Ook het dancefeest Masters of Hardcore, dat op 28 maart zou worden gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch, gaat niet door.

"We nemen de gezondheid en de veiligheid van ons personeel en onze bezoekers zeer serieus", meldt het theater. Het RIVM en de Brabantse veiligheidsregio's maakten gisteren bekend dat Brabant de komende week praktisch op slot gaat. Brabanders moeten een week lang thuis werken en alle evenementen met duizend bezoekers of meer moeten worden afgelast.

Masters of Hardcore

Ook de organisatie van het dancefeest Masters of Hardcore, dat op 28 maart zou worden gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch, heeft nu besloten het evenement niet door te gaan in verband met het coronavirus. Het is uitgesteld tot 5 september. Ongeveer 30.000 mensen zouden naar het feest zijn gekomen. "Dit zijn erg uitzonderlijke omstandigheden. Hoewel het niet in onze handen ligt, hopen we op jullie begrip", zo hebben de organisatoren vandaag laten weten.

Door: ANP