I Love Urban outdoor

Na succesvolle edities van I Love Urban in De Kuip en Rotterdam Ahoy komt Jandino Asporaat nu ook met een buiten-editie van het muzikale evenement: I Love Urban outdoor. Het festival zal plaatsvinden op zaterdag 18 juli in het Oeverpark in Rotterdam. Naast de beste artiesten van dit moment belooft de organisatie een megavuurwerkshow, reuzenrad en internationale food court. Dit meldt I Love Urban door TI-Group en Het Huis van Asporaat. 

Na uitverkochte shows in De Kuip in Rotterdam en in Rotterdam Ahoy is dit outdoor festival het nieuwe grote project van multitalent Jandino Asporaat. Al drie jaar is de stand-upcomedian, acteur en zanger gastheer op zijn eigen I Love Urban-festival in een uitverkocht Ahoy. Nu nodigt Asporaat iedereen uit voor zijn muziekfestival in het groene Oeverpark, dat omgetoverd wordt tot een van de mooiste plekken van de stad.
 

I Love Urban outdoor: ‘Het moet een droomplek worden’

 
Tijdens deze eerste editie van I Love Urban outdoor zal de nadruk komen te liggen op een zomers festivalgevoel, met een decor dat daarbij aansluit. Bezoekers kunnen straks de beste artiesten van nu zien optreden op meerdere podia. Daarnaast is een van de hotspots het internationale food court met gerechten uit alle windstreken, dat vlakbij het reuzenrad staat en van waaruit heel Rotterdam kan worden overzien.  “Het moet een droomplek worden, een festival waarop mijn gasten voortdurend worden verrast, plezier hebben met hun vrienden en waar we mooie nieuwe herinneringen creëren”, aldus Asporaat
 

Kaartverkoop

 
De kaartverkoop voor I Love Urban outdoor start donderdag 27 februari om 19.00 uur via de website van I Love Urban. Naast de outdoor-editie op zaterdag 18 juli in het Rotterdamse Oeverpark zal het festival in overdekte versie dit jaar ook te vinden zijn in AFAS Live Amsterdam op zaterdag 30 mei en in Rotterdam Ahoy op zaterdag 7 november. 
 
Door: Nationale Recreatiegids