Huishoudbeurs 75 jaar

Van 22 februari tot 1 maart vindt de 75e editie van de Huishoudbeurs plaats in de RAI Amsterdam. Naast proeven, proberen, lachen, passen en shoppen is er dit jaar ook veel te vieren op de Huishoudbeurs. Voor deze jubileumeditie wordt extra uitgepakt met bijzondere extra's, zoals de presentatie van een eigen geur, veel cadeautjes en een unieke kans om op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden te staan. Dit meldt de Huishoudbeurs.

Duizenden vrouwen kijken er elk jaar naar uit, sparen ervoor en geven hun vrije dagen ruim van tevoren door aan hun werkgever. Moeders gaan erheen met hun dochters en vriendinnen maken er een jaarlijks uitje van. De Huishoudbeurs wordt elk jaar door zo'n 200.000 vrouwen bezocht. Alle generaties vinden er iets van hun gading, met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair en gezondheid. Of je nu geïnteresseerd bent in planten, fitness, make-up, reizen of interieurdesign; alles komt aan bod.
 

Overal feest

 
"Dit jaar is een bijzondere editie", vertelt beursmanager Nicole Babay trots. "Dit is de 75e keer dat de Huishoudbeurs plaatsvindt en dat vieren we. Dat doen we samen met heel veel leuke gasten. Zo pakt Goede Tijden, Slechten Tijden groots uit. Bezoekers kunnen acteurs ontmoeten, met hen op de foto en zelf op de set van Boks staan. Ook heel bijzonder is de comeback van V&D. Bij ons gaat deze iconische winkel nog een keer open voor alle fans."
 

Cadeautjes voor bezoekers

 
Wie jarig is, trakteert. De Huishoudbeurs geeft nu al cadeautjes weg die bezoekers kunnen winnen via 'Kras en Win' in de beursapp. Deze cadeautjes haal je op tijdens de beurs. Ook zijn er tijdens de beurs spontane krasacties met mooie prijzen.
 

Eigen huisparfum voor Huishoudbeurs

 
De Huishoudbeurs staat erom bekend dat er elk jaar vele nieuwe trends, ontwikkelingen en innovaties te zien zijn. "Dit jaar hebben we wel een hele bijzonder primeur", vertelt Nicole Babay. "Maison Berger Paris heeft speciaal voor onze verjaardag een huisparfum toegekend als ode aan alle vrouwen. Bouquet Liberty geeft je huis een verleidelijke geur van rozen, wisteria, eikenmos en peer. We zijn erg vereerd met dit mooie cadeau en nodigen alle gasten uit om deze bijzondere geur te komen ervaren."
 

Meerdere evenementen ineen

 
Ook de zusterevenementen vieren feest. Het Pasar Colours Festival presenteert alweer voor het vijfde jaar alles uit de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur met onder andere muziek en kookworkshops. De Negenmaandenbeurs is sinds 35 jaar een begrip voor aanstaande en jonge moeders. The Model Convention heeft haar 12,5-jarige jubileum en is alle dagen present, met onder andere catwalk workshops door Mariana Verkerk. Op 1 maart is het modellenfestival en kunnen modellen in spe zich laten scouten. Al deze evenementen zijn op dezelfde dag toegankelijk met het Huishoudbeursticket
 
De Huishoudbeurs vindt van 22 februari tot en met 1 maart plaats in de RAI Amsterdam.
 
Door: Nationale Recreatiegids