The Strokes headliner op Best Kept Secret festival

The Strokes is de derde headliner op het Best Kept Secret Festival. De Amerikaanse band sluit op zaterdag 13 juni af, zo maakte de organisatie woensdag bekend.

De band trad de afgelopen jaren nog maar zelden op. Bovendien is het de eerste keer in ruim zestien jaar dat The Strokes Nederland aandoen. 2020 moet het jaar van hun grote comeback worden. Het laatste album van The Strokes stamt alweer uit 2013. Wel kwam er in 2016 nog een ep uit. Wanneer er nieuwe muziek uitkomt, is nog niet bekend.

Tegelijkertijd met Best Kept Secret onthulde de organisatie van het Belgische Rock Werchter, waar doorgaans ook veel Nederlanders op afkomen, dat ook zij The Strokes hebben vastgelegd voor de komende editie.

Best Kept Secret

Best Kept Secret onthulde vorige maand al de andere twee headliners: de Britse triphopgroep Massive Attack en de Amerikaanse band The National sluiten op de vrijdag en zondag af. Best Kept Secret vindt van 12 tot en met 14 juni voor de achtste keer plaats in Hilvarenbeek. De kaartverkoop is al begonnen.

Door: ANP