Normal_andre_rieu

André Rieu heeft de eerste data voor zijn openluchtconcerten in Maastricht in 2020 aangekondigd. De concerten vinden plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli om 21.00 uur op het Vrijthof. De kaartverkoop start volgende week woensdag. Dit meldt André Rieu Groep.

In 2019 trokken André Rieu’s Vrijthof-concerten in zijn woonplaats Maastricht een recordaantal bezoekers. Toen bezochten 100.000 mensen uit 99 verschillende landen de concerten in de stad. Naar verwachting zal de kaartverkoop voor de concerten in 2020 ook snel gaan. De André Rieu Groep raadt mensen dan ook aan om er snel bij te zijn als ze kaartjes willen bemachtigen.

Voor de echte fans en kerstliefhebbers zijn er ook nog de kerstconcerten in het MECC in Maastricht. Op 20 en 21 december zijn Rieu en zijn Johann Strauss Orkest te zien met het concert 'Kerst in Maastricht' vol kerstliederen en walsen.

De kaartverkoop voor de Vrijthofconcerten start op woensdag 30 oktober. Voor de kerstconcerten zijn ook nog kaarten beschikbaar. Voor meer informatie, zie de website van André Rieu.

Door: Nationale Recreatiegids