Normal_festival_night_fishing__klokgebouw_eindhoven__eerste_namen__promotiebeeld_

Boekingskantoren Nightbirds Agency en Zwaardvis Music gaan gezamenlijk een muziekfestival organiseren: Night Fishing. Op 23 februari zal het voor het eerst georganiseerd worden in het Klokgebouw in Eindhoven. Dit meldt Entertainment Business.

Bob Verhagen van Nightbirds Agency en Gijs van de Burgt van Zwaardvis Music kwamen op het idee toen ze bij het koffiezetapparaat in het Klokgebouw, de plek waar ze beiden kantoor houden, de dagelijkse zaken bespraken: "Ik was bezig met het samenstellen van een tour voor Baptiste W. Hamon waarbij ik Eindhoven niet wilde overslaan. Bob had zijn oog laten vallen op de Amerikaan Nathan Kalish en zocht naar een aanleiding om hem naar Nederland te halen. Daarmee was de basis gelegd," aldus Van de Burgt.

De naam Night Fishing vangt de samenwerking van de twee boekingskantoren, maar staat voor nog meer: "Een nachtvisser gooit verwachtingsvol zijn hengel uit, en trekt ondertussen op het gemak een blik bier en een zak chips open om relaxt af te wachten wat de nacht hem gaat brengen. Dat gevoel willen we met Night Fishing overbrengen: je weet niet wat je gaat aantreffen, maar je weet zeker dat je een leuke avond gaat beleven", zo vertelt Verhagen. Naast Baptiste W. Hamon en Nathan Kalish is ook The Bony King Of Nowhere inmiddels bevestigd. Meer informatie over het nieuwe festival is te vinden via https://nightfishing.nl/. Hier staat ook een link naar de ticketverkoop op.

Door: redactie Nationale Recreatiegids