Normal_rss_entry-180813

De kaarten voor de concerten van Marco Borsato in De Kuip vlogen vrijdagochtend over de digitale toonbank. De show op 29 mei was binnen een paar minuten uitverkocht, melden Borsato en concertorganisator MOJO op Twitter.

Direct werd een extra concert toegevoegd, op zaterdag 1 juni. "Woo! De show van 29 mei is volledig uitverkocht!", jubelde Marco om 09.10 uur op Twitter, tien minuten nadat de tickets in de verkoop gingen. "We hebben dan ook meteen een nieuwe datum toegevoegd. Zaterdag 1 juni is nu in de verkoop!" Rond 09.45 uur maakte Ticketmaster bekend dat een tweede extra concert is toegevoegd. Ook op woensdag 5 juni staat Borsato in De Kuip.

Marco schoof vrijdagochtend bij Ticketmaster aan om zelf zijn concertkaarten te verkopen. Via een speciaal telefoonnummer kunnen belangstellenden de zanger zelf aan de lijn krijgen.

Borsato keert volgend jaar na vijftien jaar terug in De Kuip. Met de extra concerten, zijn elfde en twaalfde in het Rotterdamse stadion, vestigt de zanger een record. Tot nu toe waren The Rolling Stones met tien shows in De Kuip de act met de meeste optredens in het stadion.

Door: ANP