Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Jandino op streng dieet voor sixpack in nieuwe film

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 2 min
location_on [xx]km
Jandino Asporaat heeft zichzelf op een streng dieet gezet voor de opnames van een nieuwe film waarin hij een scene met ontbloot bovenlijf heeft. Dat bekende hij donderdagavond in het radioprogramma Volgspot.

De 40-jarige komiek en ondernemer schaamt zich niet voor zijn lichaam. Maar hij schrok toch toen hij zijn buikje een paar jaar geleden op een groot bioscoopdoek zag. "Ik ben aan het trainen voor een nieuwe film, ik moet bij één scene buikspieren hebben", verklapte Jandino. "Ik moet afvallen, ik drink onder meer 4 liter water per dag. Dat helpt."

In een van de vorige Bon Bini-films had hij een scene met model Liliane de Vries op het strand. "Ik dacht: een buikje, wat maakt dat uit, ik ben een comedian! Maar op een bioscoopscherm verdubbelt je buik. Dat voelde toch niet prettig. Daarom heb ik mijzelf voor deze film de opdracht gegeven er beter uit te zien."

De komiek noemt zichzelf van binnen "een gelukkig dik jongetje. Als deze film klaar is, laat ik mezelf weer gaan. Ik ben een jojo, mijn familie wordt er gek van". Asporaat vertelde niet voor welke film hij de transformatie ondergaat. Zijn vorige komedie, Judeska in da House, trok volle zalen tot de theaters half december dicht moesten van het kabinet.

Door: ANP

06 mei '24 (14:43)

Schagen krijgt Tanja Groenplein met monument Peter R. de Vries

In het Noord-Hollandse Schagen wordt een plein vernoemd naar Tanja Groen, die al sinds 1993 vermist is. Op het Tanja Groenplein komt ook een gedenkteken voor haar en voor misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die veel aandacht heeft besteed aan haar verdwijning. Dat meldt de gemeente maandag.

06 mei '24 (11:17)

De 'afgeschoren baard' van de Domtoren staat straks weer op zijn gezicht

Als je vandaag in Utrecht bent, let dan goed op de Domtoren in het centrum van de stad. De vier wijzerplaten van de klok in de toren worden na vijf jaar weer teruggeplaatst. Die zijn weggehaald in 2019 voor een opknapbeurt. Het belooft een flinke klus te worden, meldt RTV Utrecht. 

06 mei '24 ( 9:07)

Ilja Gort brengt nieuwe roman uit over wijnvervalsingen

Ilja Gort komt op 16 mei met een nieuwe roman. In De Flessentrekker duikt de auteur in de wereld van de wijnvervalsingen, maakte uitgeverij Gort Publishers maandag bekend. Het boek is volgens de auteur losjes geïnspireerd op een aantal bekende wijnfraudezaken.

02 mei '24 ( 9:05)

Nederlands-Joodse schrijfster Etty Hillesum onderwerp nieuwe internationale dramaserie

De Nederlands-Joodse schrijfster Etty Hillesum, die in de Tweede Wereldoorlog een dagboek bijhield, wordt het onderwerp van een grote internationale dramaserie. De opnames van het zesdelige drama The Girl Who Learned How To Kneel vinden komend najaar plaats in Amsterdam. Dat heeft producent Topkapi Films donderdag gemeld.

01 mei '24 (13:27)

Alles over André over André van Duin komt bestsellerlijst binnen op plek 3

Het boek Alles over André van Van Duin en Jan Vriend is binnengekomen op plek 3 in de Bestseller 60, de lijst met bestverkochte boeken van boekenkoepel CPNB. In het boek wordt onder meer teruggeblikt op de carrière van Van Duin.

01 mei '24 (10:38)

Tweeluik over Britse prins Andrew te zien bij BNNVARA

BNNVARA zendt volgende week een nieuwe Amerikaanse documentaire over de Britse prins Andrew uit. Het tweeluik Secrets of Prince Andrew is op 8 en 9 mei te zien op NPO2, maakte de omroep woensdag bekend.

01 mei '24 ( 8:49)

Musical over leven prinses Beatrix in de maak

Productiehuis MediaDome werkt aan een musical over het leven van prinses Beatrix. Voor het stuk wordt een nieuw theater gebouwd in een bestaande hal in het Brabantse Best, is dinsdag bekendgemaakt.

30 april '24 (11:51)

Fotomuseum Den Haag koopt grote fotocollectie van Eva Besnyö

Eind volgend jaar is een nieuwe fotocollectie te zien in het Fotomuseum Den Haag. Het museum heeft een aankoop gedaan van 341 foto’s van de bekende fotografe Eva Besnyö. Het is de grootste collectie foto’s van de fotograaf in Nederland, meldt NOS.

29 april '24 ( 9:14)

Pia Douwes in theaterkomedie Cupcakes for Christmas

Pia Douwes (59) heeft een hoofdrol in de romantische theaterkomedie Cupcakes for Christmas. Dat meldt publiciteitsbureau Royal Promotions maandag. De try-outs starten op 22 november en de première is op 2 december in het Theater van C. in Hoofddorp.

29 april '24 ( 8:59)

Jan Vayne trapt in Radio Kootwijk zomerserie ligconcerten af

Pianist Jan Vayne trapt op 11 mei een zomerserie ligconcerten af in Radio Kootwijk. Tijdens deze zogenoemde Stellae Ligconcerten ligt het publiek op een zelf meegenomen matje, luchtbed of kussen terwijl de bezoekers naar boven kunnen kijken. De optredens vinden altijd plaats op een bijzondere locatie, zoals het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, de Koepelgevangenis in Haarlem of de Sint Jan in Maastricht.