nhow Amsterdam Rai kameleon (beeld via NH Group)

Er drijft momenteel een acht meter lange kameleon door de grachten van Amsterdam. Wie met het kleurrijke kunstobject op de foto gaat en dit deelt met #CHANGEnhow op social media, maakt kans op een gratis overnachting in het nieuwe nhow Amsterdam Rai-hotel. Dit meldt nhow Amsterdam Rai.

Het vrolijke, grote drijvende dier dat zich nu door de grachten van Amsterdam beweegt, legt op ludieke wijze het accent op het recent geopende nhow Amsterdam RAI. Het gebouw, naar ontwerp van Rem Koolhaas, is het grootste hotel van Europa. Het heeft 650 kamers, verspreid over 24 verdiepingen. Algemeen directeur Hermann Spatt: “Het hotel slaat fantastisch aan. Dat is niet zo gek, want net als de stad is ons hotel een bruisende smeltkroes van creativiteit, verrassing en verwondering. De onconventionele, rijke ervaring die wij gasten hier bieden wordt perfect vertegenwoordigd door de kameleon.”
 

Nhow-Kameleon goed voor een gratis overnachting

 
De reizende kameleon biedt op een gratis overnachting in nhow Amsterdam RAI. Door foto’s van en met de kameleon op Instagram en Facebook te delen met #CHANGEnhow maakt men kans op allerlei  prijzen. De nhow kameleon pauzeert tijdens zijn reis op het terras op de tiende verdieping van nhow Amsterdam RAI. Daarna zal hij afreizen naar de volgende stad.  
 

Speciale Chameleon Cocktail

 
Ter gelegenheid van de komst van de kameleon is er een speciale cocktail gelanceerd. De Chameleon Cocktail is gemaakt door James Chaib van Bar The Tailor (in 2019 verkozen tot Beste Barman van Nederland door World Class). De Chameleon Cocktail bestaat uit bier doordrenkt met kardemom, suiker en is afgetopt met onder meer tonic water. Deze cocktail is te proeven in de bar van nhow Amsterdam RAI en is ook verkrijgbaar als mocktail.
 
Voor meer informatie over de actie, zie de website en Instagram van nhow Amsterdam Rai. Via Google is te zien waar de kameleon zich nu bevindt.
 
Door: Nationale Recreatiegids