Logo_topparken__logo_

Vakantieparkenexploitant TopParken is wederom genomineerd voor een Zoover Award in de categorie vakantieparken. Maar wat zijn nou de vijf beste TopParken van Nederland? De Nationale Recreatiegids zocht het voor je uit.

5. Recreatiepark De Wielerbaan: 7,7

 
Op nummer 5 staat het Veluwse Recreatiepark De Wielerbaan, vlakbij de Rijn, met steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen in de buurt. Het vakantiepark van TopParken krijgt van Zoover een 7,7. Met name de kindvriendelijkheid (8,7), ligging (8,5) en de eetgelegenheden (8,2) scoren hoog. 
 

4. Parc de IJsselhoeve: 8

De nummer 4 ligt waar je ‘m verwacht, aan de IJssel. Het Zuid-Hollandse buurtschap Klein Hitland waar dit TopPark ligt biedt veel rust en ruimte, maar ligt ondertussen midden in de Randstad, precies tussen Rotterdam en Gouda in. Naast de gunstige ligging scoren ook de accommodaties hoog, evenals de hygiëne en het zwembad.
 

3. Recreatiepark Beekbergen: 8

 
Nog een Veluws vakantiepark in deze top-5, maar nu in de buurt van Apeldoorn. Het park wordt door Zoover-recensenten geroemd om z'n service, accommodaties, hygiëne en ligging krijgen - allemaal onderdelen die een dikke 8 krijgen. Binnenkort kunnen nog meer mensen genieten van al het goede dat dit TopPark te bieden heeft: begin dit jaar werd er aangekondigd dat het aantal vakantiewoningen hier wordt verdubbeld.
 

2. Résidence Lichtenvoorde: 8,4

 
Résidence Lichtenvoorde klinkt als een vakantiepark op niveau, en is dat ook. Middenin de Achterhoek, nabij de Duitse grens ligt dit park met bowlingbanen, een visvijver en een fitnessruimte. De service, ligging, onderkomens, hygiëne en eetgelegenheden scoren allemaal een 8,5 of hoger volgens de Zoover-reviewers. 
 

1. Recreatiepark het Esmeer: 8,5

 
Ook de nummer 1 is, net als de nummers 2, 3 en 5, gesitueerd in Gelderland. Gelegen op het schiereiland tussen de Maas en het Esmeer, is dit hét recreatiepark voor waterliefhebbers. De ligging krijgt maar liefst een 8,9 volgens de bezoekers van Zoover. Ook op bijna alle andere fronten scoort het vakantiepark een 8 of hoger, wat het tot de absolute nummer 1 maakt van deze TopParken-Top-5.
 
Bij TopParken loopt nu de actie 20% snelle beslisserskorting, die nog loopt tot en met zondag 14 april. De actie geldt voor alle boekingen bij alle veertien locaties van de vakantieparkaanbieder in Nederland. Voor meer informatie over de actie en de vakantieparken, zie de website van TopParken.
 
Door: Nationale Recreatiegids