Normal_vakantiehuis__rieten_dak__midden_in_de_natuur__-_beeld_via_persbericht__parkvakanties_genomineerd_voor_zoover_award_

Parkvakanties is voor het eerst genomineerd voor een Zoover Award. In de categorie 'Vakantiepark' neemt het Sneeker bedrijf het in de verkiezing op tegen onder andere Landal GreenParks en Center Parcs. Dit meldt Parkvakanties.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche. Vakantiegangers kunnen tot en met 29 april 2019 stemmen op hun favoriete reisorganisatie. Zowel het aantal stemmen als de waarderingscijfers zijn van belang, want er zijn awards voor populairste en beste reisorganisaties. "Het is een echte publieksprijs", zegt Taekema. "De consument bepaalt wie wint."
 

Tweede lustrum, eerste keer genomineerd

 
Het Sneeker bedrijf viert dit jaar zijn tweede lustrum. "We zijn enorm trots op de nominatie. Het is een prachtige erkenning van onze inspanningen voor onze websitebezoekers." aldus Laurens Taekema, eigenaar van Parkvakanties. Het is de eerste keer dat het bedrijf  genomineerd is voor een prestigieuze Zoover Award. Taekema: "De afgelopen twee jaar is Parkvakanties hard gegroeid en in Nederland zijn we inmiddels dé expert in vakantie- en bungalowparken. Deze nominatie in ons jubileumjaar is dan natuurlijk machtig."
 

Uitdaging

 
Parkvakanties neemt het in de verkiezing op tegen onder andere Landal GreenParks en Center Parcs. "Niet de minste", erkent Taekema. "Maar een mooie uitdaging!" In totaal maken 195 reisorganisaties in negen verschillende categorieën kans op een felbegeerde award. Tijdens de feestelijke uitreiking in mei worden de winnaars bekendgemaakt. Stemmen kan tot en met 29 april via de website van Zoover Awards.
 
Door: Nationale Recreatiegids