Drink een kop koffie tijdens je fietstocht in monumentaal pakhuis Ravenstein

In het Noord-Brabantse Ravenstein ligt een monumentaal pand verstopt dat binnenkort opent met drie nieuwe winkels. Het voormalige pand van de Boerenbond is op korte termijn rijk aan een woonwinkel, een horecazaak en een pakhuis. Dit meldt ArenaLokaal. 

Wonen 

Woonwinkel Fiezie verkoopt de leukste woonaccessoires en kledingstukken. Naast mooie decoratiestukken kun je er ook sierraden en tassen vinden. De verhuizing is in volle gang en naar verwachting zal de winkel het assortiment flink uitbreiden bij aankomst in het pakhuis.

Eten

Bij een heerlijke rondrit door de Noord-Brabantse natuur kun je hier binnenkort ook een kop koffie drinken. Restaurant FieZiete heeft een groot assortiment met lunch- en borrelmogelijkheden. De kaart is samengesteld uit de lekkerste streekproducten.

Zien

Pakhuis Optiek biedt ten slotte de mooiste brilmonturen en de scherpste lenzen. Alle bekende merken zijn ook hier in het bescheiden Ravenstein hier te krijgen. Bezoekers zijn van harte welkom voor een oogmeting van één van de professionals.

Het Pakhuis is t vinden op de de Mgr. Zwijsenstraat 3a/b. De winkels zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 tot 18:00.

Door: Nationale Recreatiegids