motorboot open dag

De Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club (KNMC) houdt zaterdag 14 maart een open dag voor nieuwe leden en voor iedereen die interesse heeft in motorboot varen. Deze informatieve dag vindt plaats in het clubhuis van de KNMC in Leerdam. Dit meldt de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club.

De KNMC biedt onder andere toertochten aan waarbij motorbootvaarders samen nieuwe ervaringen opdoen zoals het ontdekken van onbekende vaargebieden als de zee of getijde water. Ook voor het vergroten van kennis over nautische thema’s als motoren, techniek en navigatie is de KNMC de vereniging waar ervaring wordt gedeeld en waar interessante workshops en lezingen nieuwe inzichten geven.
 

Varen doe je Samen

 
De KNMC is actief betrokken als gesprekspartner bij publieke overlegorganen die de veiligheid op het water, bescherming van de leefomgeving en wet- en regelgeving nastreven ten behoeve van alle watersporters. Onder andere is de KNMC convenantpartner van Varen doe je Samen!; de organisatie achter dit samenwerkingsverband zal ook aanwezig zijn tijdens de Open Dag. Evenals zal de VNM, het Verbond Nederlandse Motorbootsport op 14 maart present zijn in Leerdam.
 

Ook op het land

 
Niet alleen op het water maar ook aan land treffen KNMC-leden elkaar, onder meer bij feestelijke diners en tijdens bijeenkomsten van de verschillende KNMC-districten tijdens de zogeheten ‘consulavonden’. Wie geïnteresseerd is in de KNMC, en in motorbootsport in het algemeen, kan zich op de website van de KNMC inschrijven voor de Open Dag. Deze vindt plaats op 14 maart, van 11.00 tot 15.00 uur bij de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club (Meent 2A, Leerdam).
 
Door: Nationale Recreatiegids