Normal_hiswa__beeld_via_hiswa_rai_

Van woensdag 11 tot en met zondag 15 maart 2020 vindt in de RAI Amsterdam de 65e editie plaats van het grootste watersportevent van Nederland, de HISWA Amsterdam Boat Show. HISWA is er voor iedereen die houdt van varen; van de incidentele sloepvaarder tot de fervente zeiler. Dit meldt HISWA.

HISWA biedt alles op bootgebied: van de nieuwste modellen boten tot onderdelen en accessoires, van handige gadgets tot mooie reisverhalen. Daarnaast zijn er tips en adviezen voor zowel de doorgewinterde watersporter als voor degene die op zoek is naar zijn eerste eigen boot. Ook ontbreken duurzame initiatieven niet in het programma. HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be ter voorbereiding op het nieuwe vaarseizoen. 
 

HISWA Sport Xperience

 
Tijdens HISWA vindt tevens de tweede editie van HISWA’s Sport Xperience plaats. Jeugd van 6 tot en met 16 jaar kan hier kennis maken met diverse (water)sporten zoals zeilen, suppen en kanoën. Ook kan er volleybal, skiën, bmx, golf en urban hockey uitgeprobeerd worden. Een bezoek aan HISWA Sport Xperience is gratis voor alle 6- tot en met 16-jarigen die onder begeleiding van een volwassene met een geldig entreebewijs komen. 
 

Speciale Early Bird-actie

 
Vanaf vandaag start HISWA’s kaartverkoop met een speciale Early Bird-aanbieding. Ter ere van de 65e editie van HISWA kan de bezoeker in de periode 6 tot en met 19 januari een toegangskaart kopen voor 6,50 euro. Een toegangskaart voor de vrijdagavondopenstelling op 13 maart (toegang tussen 18.00 en 22.00 uur) kost 4,50 euro. Jeugd tot en met 16 jaar heeft gratis toegang tot HISWA onder begeleiding van een volwassene met een geldige toegangsbewijs. 
 
Voor alle informatie over de HISWA Amsterdam Boat Show, zie de website van HISWA RAI.
 
Door: Nationale Recreatiegids