Spaanse Dancegigant komt in September naar Alkmaar

De organisatie van de historische danceproducent Elrow heeft aangekondigd dat het Elrow Town Festival voor de vierde keer op rij in Nederland wordt gehouden. Dit meldt Entertainment Business 

Voorheen werden de Elrow-feesten gehouden in Amsterdam. De nieuwe locatie in Arnhem biedt onderdak voor 35.000 bezoekers. Hiermee wordt de vierde editie niet alleen het grootste Elrow-festival in Nederland maar ook de grootste van de wereld. Het is niet verassend dat Nederland hiervoor de uitgekozen plek is. De elektronische dance-scene in Nederland staat al sinds de jaren negentig bekend als een internationaal fenomeen.

Internationaal festival 

In ruim veertig andere landen vindt het elrow-concept plaats. Van oudsher komt het festival uit Barcelona en onderscheidt het zich met avontuurlijke themafeesten. De feesten kenmerken zich door extra aandacht voor de feestelijke en kleurrijke aankleding van het decor en de bezoekers. Het eerste internationale feest vond in 2017 plaats in London. Het daaropvolgende jaar kon ook Nederland niet ontbreken uit de lijst.

Tickets zijn te koop op deze website. Gezien de immense opkomst is het voor fans zaak dat ze er snel bij zijn. 

Door: Nationale Recreaitegids