Normal_rss_entry-317781

Samantha Steenwijk heeft de cast van TINA - De Tina Turner Musical verrast met het eerste exemplaar van het Nederlandse castalbum, waarop alle nummers uit de musical over de legendarische zangeres staan. Dat maakte producent Stage Entertainment Nederland maandag bekend.

De zangeres kwam tijdens een repetitie in het Beatrix Theater in Utrecht onverwacht het toneel op om de plaat uit te reiken. Op het castalbum staan nummers als Nutbush City Limits, Private Dancer en Simply The Best.

Hoofdrolspeelster Nyassa Alberta (Tina Turner) is er blij mee. "Het is heerlijk om na al die tijd weer op het toneel te staan. En dan is er ook nog eens deze verrassing", laat ze in een verklaring weten. "Het publiek kan nu na afloop extra genieten van alle nummers uit deze geweldige musical."

TINA - De Tina Turner Musical speelt vanaf woensdag 14 juli weer dagelijks in het Beatrix Theater Utrecht nadat het vorig jaar een maand na de première vanwege corona al moest stoppen. Het castalbum is dan ook te koop in de foyer van het theater en te beluisteren via de bekende online streamingdiensten.

Door: ANP