Normal_rss_entry-309334

Alles op Tafel, de nieuwe film van Linda de Mol en het team achter Gooische Vrouwen, gaat in november in première. De remake van de Italiaanse hit Perfetti Sconosciuti zal vanaf 4 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat heeft distributeur Independent Film woensdag gemeld. Op dit moment zijn de bioscopen in Nederland al vijf maanden dicht vanwege de coronalockdown.

De film vertelt over een groep goede vrienden die een diner hebben. Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van de groep, om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten.

Behalve Linda de Mol spelen Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge in de film. Het scenario van Alles op Tafel wordt geschreven door Frank Houtappels, de regie is in handen van Will Koopman.

Perfetti Sconosciuti was in Italië een grote hit; de film won talloze prijzen op buitenlandse festivals. Er volgde al een groot aantal remakes. Zo werden er al een Griekse, Spaanse, Turkse, Franse, Koreaanse, Hongaarse, Mexicaanse, Chinese, Russische en een Duitse versie van de film gemaakt.

Door: ANP