Normal_rss_entry-291009

De derde editie van Musicals in Concert: Stars from The House vindt plaats van 15 tot 24 januari. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend. De cast van de virtuele concerten bestaat deze keer uit musicalacteurs Vajèn van den Bosch, Terence van der Loo, Julia Berendse, Channah Hewitt en Naidjim Severina. Kaartjes voor de online concerten zijn vanaf dinsdag te koop.

Producent Nathan Markuszower wil met de reeks niet alleen het publiek vermaken. "Ik mis het theater enorm en hoop op deze manier zowel de artiesten als de mensen die het online concert bekijken een klein beetje te vermaken." Tijdens de optredens zingen musicalacteurs vanuit hun eigen woonkamer bekende en minder bekende nummers uit Nederlandse en Broadway-musicals.

In november en december van vorig jaar vonden de eerste twee edities plaats. De opbrengst van de concerten gaat direct naar de artiesten, als financiële ondersteuning tijdens de coronacrisis. Online bezoekers die een kaartje kopen kunnen tot en met 31 januari de concerten bekijken.

Door: ANP