Normal_rss_entry-263137

Chef'Special treedt deze zomer tien keer op in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Het gaat om shows die staan gepland op 10, 11, 17 en 18 juli. De band kijkt na de maandenlange lockdown vanwege het coronavirus uit naar de optredens.

"We hebben ongelofelijk veel zin om weer te gaan spelen en ons nieuwe album 'Unfold' te laten horen dat eerder dit jaar uit kwam", laat Chef'Special weten. "Dat we dat mogen doen voor een klein en intiem publiek en in onze eigen achtertuin, het mooiste openluchttheater van Nederland, maakt ons beyond excited", aldus zanger Joshua Nolet. De band komt oorspronkelijk uit Haarlem, vlakbij Bloemendaal.

Chef'Special brak in Nederland door met hit als In your arms, Amigo en Nicotine. De band gaf eerder uitverkochte concerten in de AFAS Live en de Ziggo Dome en speelde op meerdere grote festivals.

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop voor de shows in Openluchttheater Caprera is inmiddels gestart. Op 10 en 17 juli geeft de band op beide dagen twee optredens, terwijl het op 11 en 18 juli om drie shows gaat.

Door: ANP