Normal_yentl_en_de_boer__foto_bij_persbericht_zwangerschap

Yentl Schieman en Christine de Boer van het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer zijn beiden in verwachting. Dat maakte het tweetal vanochtend bekend via Instagram. Het toeval wil dat de cabaretières slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend. Voor beiden wordt het hun eerste kind. Dit meldt Yentlendeboer.nl.

Eerder dit jaar kondigde het duo hun nieuwe voorstelling Lacrimosa aan. Deze zal worden verplaatst naar het volgende theaterseizoen. 
 

Lacrimosa

 
De geplande tournee van de voorstelling Lacrimosa is door impresariaat Bos Theaterproducties in z’n geheel omgeboekt naar seizoen 2020-2021. "We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd", schrijven de dames. "Iedereen die al een kaartje heeft gekocht wordt deze zomer, of anders uiterlijk in september, benaderd door het theater met een nieuwe datum". De aangepaste speellijst is vanaf vandaag te vinden op de website van Yentl en de Boer. 
 

Niet meer weg te denken

 
Na het winnen van de Annie M.G. Schmidtprijs voor hun lied Ik heb een man gekend is het hard gegaan met Yentl Schieman en Christine de Boer. Na drie albums, drie succesvolle theatertours én twee zomerconcertreeksen is Yentl en de Boer niet meer weg te denken uit het Nederlandse cabaret- en kleinkunstcircuit. Het populaire duo wordt door pers en publiek geprezen om hun kraakheldere samenhang, prachtige liedjes en bizarre fantasie. Hun laatste voorstelling Magie trok ruim 62.000 bezoekers. Daarnaast sleepten ze dit jaar hun tweede nominatie binnen voor de Annie M.G. Schmidtprijs met het nummer Stop de Tijd.
 
Door: Nationale Recreatiegids