Normal_bevrijsingsmuseum__groesbeek___koepel

Op 31 juli 2019 sluit het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek na 32 jaar definitief de deuren. Na een korte tijdelijke sluiting wegens de verhuizing naar het nieuwe gebouw in augustus, zal het museum op hetzelfde terrein in september 2019 de deuren openen onder de nieuwe naam Vrijheidsmuseum. In de laatste week van juli organiseert het museum diverse speciale activiteiten. Dit meldt het Bevrijdingsmuseum.

Op 26, 27, 28 en 29 juli organiseert het Bevrijdingsmuseum open rondleidingen voor alle geïnteresseerden om nog één keer een klassieke rondgang door het museum te maken. De rondleidingen duren anderhalf uur en starten op de genoemde data om 10.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Voor de rondleidingen gelden de reguliere entreetarieven van het Bevrijdingsmuseum (de tijdelijke bouwkorting van twee euro per persoon is ook geldig). Bezoekers met een Museumkaart kunnen gratis deelnemen. Er is beperkt ruimte; reserveren is noodzakelijk. Dit kan via telefoon (024-397 4404) of per mail (info@bevrijdingsmuseum.nl).
 

Uitverkoop

 
Naast de open rondleidingen organiseert het Bevrijdingsmuseum van 22 tot en met 31 juli een grote uitverkoop in de museumwinkel. Een groot deel van de winkelproducten zal in deze laatste week verkocht worden met flinke kortingen die kunnen oplopen tot tachtig procent. Bovendien staan er vanaf 23 juli nog een aantal leuke kinderactiviteiten op het programma, waaronder een spionagetraining en een Anne Frank-middag.
 
Meer informatie over alle activiteiten is te vinden via de evenementenpagina op de website van het Bevrijdingsmuseum.
 
Door: ANP