Normal_zomerterras_koninklijke_schouwburg_den_haag

Het zomerterras pal voor de Koninklijke Schouwburg in Den Haag is tijdens de hittegolf ook geopend op dagen dat er geen voorstellingen zijn. Het terras is speciaal opgebouwd voor de producties Amadeus en Harrie Jekkers, die binnenkort in première gaan. Dit meldt Het Nationale Theater.

Op het zomerterras zal vanaf morgen ook muziek gemaakt worden. Van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 juni is er vanaf 17.00 uur Marokkaanse livemuziek en maken de gasten kans op vrijkaarten voor Harrie Jekkers, die exclusief in de Koninklijke Schouwburg te zien is.
 

Live Marokkaanse muziek 

 
Op zaterdag 29 juni viert Het Nationale Theater vijftig jaar Marokkaanse arbeidsmigratie. In de aanloop daarnaartoe is er op drie avonden Marokkaanse livemuziek te horen op het zomerterras van de Koninklijke Schouwburg. Tijdens de viering worden de verhalen van de eerste generatie Marokkanen in Nederland verteld door de nieuwe generatie. Daarnaast geven succesvolle Marokkanen acte de présence, zoals schrijver Mohammed Benzakour en oud-voetballer Ali Boussaboun van ADO Den Haag en Feyenoord.
 

Kans op vrijkaarten Harrie Jekkers met Gouden Enveloppe

 
Cabaretier Harrie Jekkers staat vanaf dinsdag 2 juli drie weken lang in de Koninklijke Schouwburg met zijn voorstelling Achter de duinen. Deze voorstellingen zijn al uitverkocht, maar Jekkers komt in het nieuwe theaterseizoen terug met zijn succesvolle soloprogramma. Iedereen die iets komt drinken op het zomerterras maakt kans op vrijkaarten voor de voorstellingen van oktober 2019 tot juni 2020. Gasten bestellen hun drankjes bij de bar en vragen om de Gouden Enveloppe. Van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 juni zitten er in twee Gouden Enveloppen vrijkaarten voor Harrie Jekkers.
 
Voor meer informatie over Amadeus, Achter de duinen van Harrie Jekkers en de viering van vijftig jaar Marokkaanse arbeidsmigratie, zie de website van Het Nationale Toneel.
 
Door: Nationale Recreatiegids