Pathé Privé Play

Pathé Arnhem heeft het ideale game-uitje voor de zomervakantie geïntroduceerd: Pathé Privé Play. Hiermee geeft de bioscoopketen gameliefhebbers tussen 11 augustus en 6 september de mogelijkheid om met maximaal zestien personen hun favoriete games te spelen in een volledige bioscoopzaal. Deze unieke game-ervaring kan in eerste instantie alleen worden geboekt bij Pathé Arnhem, maar als deze ‘pilot’ succesvol verloopt, dan wordt er gekeken of Pathé Privé Play op korte termijn ook in andere vestigingen kan worden uitgerold. Dit meldt Pathé.

Casper Krijgsman, Manager Theatre a.i. Pathé Arnhem: “De situatie die door het coronavirus is ontstaan, heeft ervoor gezorgd dat mensen meer tijd met games doorbrengen dan ooit tevoren. Zij hebben behoefte aan entertainment, maar tegelijkertijd aan interactie en sociaal contact. Met Pathé Privé Play brengen wij deze behoeften samen in een unieke ervaring die zowel fantastisch is voor de speler als voor de toeschouwer. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij er met onze maatregelen voor dat er geen enkel moment een onveilig gevoel kan ontstaan, binnen of buiten de zaal.’’ 
 

Hoe werkt Pathé Privé Play? 

 
Spelers worden welkom geheten in Pathé Arnhem, waar zij voor een vaste prijs van 180 euro met maximaal zestien personen op kunnen gaan in hun favoriete games. Zij zijn niet gebonden aan een specifieke console en hebben de vrijheid om twee uur lang (dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur) met hun eigen console en opgeslagen gamebibliotheek aan de slag te gaan. Om geen tijd verloren te laten gaan, raadt Pathé Arnhem aan om van tevoren te checken of de console up-to-date is, en of de games die gespeeld gaan worden ook van de laatste updates zijn voorzien. Uiteraard is er een sterke internetverbinding aanwezig in de zaal, zodat zij optimaal online kunnen gamen als zij daar behoefte aan hebben. 
 

Pathé Privé Play: reserveren en de voorwaarden 

 
Wil je zelf genieten van Pathé Privé Play? Reserveren is nu mogelijk! Stuur - minimaal vier dagen van tevoren - een mail naar arnhem@pathe.nl om de ideale game-ochtend vast te leggen. Een arrangement is niet te boeken in combinatie met andere kortingen en/of acties. Meer info: pathe.nl/priveplay.
 
De minimumleeftijd om gebruik te maken van Pathé Privé Play is afhankelijk van de game die wordt gespeeld. Hierin is de PEGI-classificatie bindend. Kinderen tot en met 14 jaar dienen een begeleider mee te brengen. Uiteraard worden tijdens de Pathé Privé Play alle 1,5 meter maatregelen gewaarborgd.
 
Door: Nationale Recreatiegids