Marvel-figuren

Madame Tussauds Amsterdam is naarstig op zoek naar een acteertalent voor de nieuwe Marvel 4D-filmervaring die in 2020 in première gaat. De wassenbeeldenattractie aan de Dam in Amsterdam organiseert daarom op 3 juli open audities voor iedereen die deze rol zou willen bemachtigen. Dit meldt Madame Tussauds Amsterdam. 

Iedereen die kans wil maken op de exclusieve rol in de Marvel 4D-film, wordt op die dag tussen 13.00 en 16.00 uur verwacht bij Madame Tussauds in Amsterdam. Enige voorwaarde: je moet verkleed zijn als je favoriete Marvel-superheld. Het hebben van serieuze acteerambities is geen vereiste. Belangrijker is het dat iedereen die deelneemt Marvel-fan van het eerste uur is, of gewoon zin heeft om van de zomer iets origineels te doen.
 

Bofkont

 
“We zoeken een enthousiaste liefhebber die het in zich heeft om zijn of haar tekst met dezelfde flair te brengen die zo kenmerkend is voor alle grote Marvel-sterren.” Zo stelt Joe Quesada, artistiek leider van Marvel Entertainment en hoofdjurylid bij de audities: “Ergens loopt een ongelofelijke bofkont rond die strakjes zijn of haar filmtalent mag laten zien in het illustere gezelschap van de grootste superhelden uit de Marvel-comics: Iron Man, Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel, Thor, Captain America, The Hulk en nog veel meer!”
 

Van Hollywood tot Londen

 
De 4D-filmervaring krijgt een plekje in verschillende Tussauds wereldwijd. Hierin komen de legendarische Marvel-comics tot leven komen, mede dankzij 3D-filmtechnologie, die wordt aangevuld met speciale effecten als wind, water en bijpassende geuren. De audities vinden in zes steden over de hele wereld plaats, te beginnen bij de thuishaven van Marvel in Madame Tussauds Hollywood, en met Londen als hekkensluiter. De winnaar wordt 20 juli bekend gemaakt.
 
De open audities in Amsterdam vinden plaats tussen 13.00 en 16.00 uur. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden via de website van Madame Tussauds
 
Door: Nationale Recreatiegids