Stromma Eden Hotels

Stromma Nederland en de vijf Amsterdamse hotels van Eden Hotels slaan deze zomer de handen ineen om bezoekers en bewoners op een groene en actieve manier Amsterdam vanaf het water te laten zien. Op een eigen waterfiets kan iedereen de mooie en rustige hoofdstad op een coronaproof manier verkennen. Ofwel: de ultieme staycation. Dit meldt Eden Hotels.

 

Nu Amsterdam momenteel minder bezoekers ontvangt, ontstaan er nieuwe en creatieve initiatieven. Zowel Stromma Nederland als Eden Hotels zochten naar alternatieven om hun gasten een mooi product te kunnen blijven bieden, waarbij tegelijkertijd alle Covid-19-maatregelen in acht zouden worden genomen. De uitkomst: een overnachting in de stad inclusief de grachten ontdekken met het eigen gezelschap per waterfiets. Bij elkaar de ultieme staycation.
 

Rustig grachtenwater

 
Met mooi weer is het nu goed toeven op de 17e-eeuwse grachten in de hoofdstad. De waterfiets is een groene én sportieve manier om Amsterdam te ontdekken. De honderd waterfietsen liggen al sinds 1984 verspreid over de Amsterdamse en Utrechtse grachten, zijn fluisterstil en uitstootvrij. Het is de ideale manier om de stad in eigen tempo te ontdekken , An daarna natuurlijk uiterst comfortabel overnachten in een van Eden Hotels.
 
Het exclusieve hotel-waterfiets-arrangement kost 119,50 euro (per persoon per verblijf) en is te boeken via deze speciale waterfiets-pagina.
 
Door: Nationale Recreatiegids