Overnachting Wildlands

Gisterenavond is bij Vipio, platform voor bijzondere overnachtingen, een uniek nachtje Wildlands voor maar liefst 2.000 euro geveild (inclusief veilingcommissie). De winnaar van de veiling gaat samen met haar/zijn gezin een bijzondere belevenis tegemoet. Dit meldt Vipio.

Als de poorten van het park sluiten mag het gezin op een privéavontuur in het park. Ze kunnen de hele avond van dichtbij bekijken hoe de dieren zich klaarmaken om te gaan slapen terwijl andere dieren juist ontwaken. Het gezin slaapt in een tent in het park en zal waarschijnlijk wakker worden door de dierengeluiden om zich heen. Na het ontbijt gaan ze op pad met de dierverzorger om te helpen bij het voeren van een aantal dieren.
 

‘Overnachting in Wildlands is echt een unieke belevenis’

 
Mark Borgman, mede-oprichter van Vipio geeft aan dat er veel belangstelling was voor de veiling. ''Naast het vaste aanbod met bijzondere overnachtingen in Nederland en België die je direct op de site kunt boeken, kunnen bezoekers van Vipio ook wekelijks meebieden op exclusieve veilingen met hele bijzondere arrangementen. De overnachting in Wildlands is echt een unieke belevenis die het gezin waarschijnlijk nooit weer gaat vergeten. Er werd dan ook uit heel Nederland meegeboden op deze veiling. Uiteindelijk trok een bieder uit Groningen aan het langste eind''.
 

Nieuwe veiling overnachting Wildlands

 
Wildlands stelt dit jaar via Vipio slecht enkele van deze overnachtingen beschikbaar. De volgende veiling is inmiddels gestart en er wordt inmiddels alweer flink op meegeboden. De veiling is te vinden via de website van Vipio.
 
Door: Nationale Recreatiegids