Logo_bonebakker_juweliers__conservatorium_hotel_-_amsterdam_oud-zuid___logo

Afgelopen zondag hebben twee mannen een inbraak gedaan bij de gerenommeerde juwelier Bonebakker, die huist in het chique Conservatorium Hotel in Amsterdam Oud-Zuid. Het is onbekend wat ze buit hebben gemaakt. De politie is op zoek naar de twee voortvluchtige mannen. Dit melden Het Parool en de Telegraaf.

Rond 16.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie van de inbraak. De twee overvallers in kwestie zouden onbekende spullen hebben buitgemaakt die in een vitrine lagen. Het is onduidelijk of er ook geweld is gebruikt tijdens de overval. De Telegraaf weet te melden dat de Van Bearlestraat, waar het hotel aan is gelegen, voor enige tijd gesloten is geweest. 
 

Signalement 

 
Via Burgernet Noord-Holland heeft de politie een signalement van de verdachten doen uitgaan. Het zou gaan om twee mannen van tussen de veertig en vijftig jaar, beiden tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, en wit tot licht getint. Van hen had een groene jas aan, en een grijze. Ze droegen allebei spijkerbroeken. De politie roept mensen die meer weten op zich te melden. 
 
Door: Nationale Recreatiegids