Normal_beekhoeve__nieuw_type_vakantywoning_topparken_-_recreatiepark_beekbergen_

Vakantieparkenexploitant TopParken komt met een nieuw type vakantiewoning, waarmee het wil gaan inspelen op de toenemende behoefte naar privacy onder vakantiegangers. De accommodatie heet de Beekhoeve, en Recreatiepark Beekbergen krijgt de primeur. Dit meldt TopParken.

Uit het Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2018 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat mensen steeds vaker met een afstand van elkaar leven. Gezien de huidige individualisering van de maatschappij heeft dit volgens TopParken invloed op het gevoel van privacy in- en rondom een vakantiewoning.
 

Veluwse bossen

 
Recreatiepark Beekbergen in Gelderland, een van de veertien vakantieparken van TopParken, speelt met het ontwerp van de nieuwste vakantiewoning de Beekhoeve in op deze trend. De aanbieder van vakantiewoningen heeft tijdens het inrichten en plaatsen van deze woning een zwaartepunt gelegd op privacy. Zo is de woning gelegen op een rustige kavel met een natuurlijke afscheiding. Ook het uitzicht op de Veluwse bossen heeft een positieve invloed op het gevoel van privacy.
 

Jacuzzi en opensaande deuren

 
Volgens TopParken is een privésfeer tijdens het verblijf in een vakantiewoning belangrijk. Een bosrijke locatie en een huiselijke sfeer hebben directe invloed op het gevoel van rust en privacy tijdens een vakantie. de Beekhoeve heeft een grote raampartij en openslaande deuren naar het terras. Daarnaast heeft dit type vakantiewoning een eigen jacuzzi, sauna en buitendouche. 
 

Open Huis

 
Mensen die willen kennismaken met dit nieuwe type vakantiewoning kunnen dat doen op Recreatiepark Beekbergen. Daar wordt van zaterdag 22 tot maandag 24 juni Open Huis georganiseerd. Meer informatie hierover is terug te vinden via de website van TopParken.  
 
Door: Nationale Recreatiegids