Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Programma Amfitheater Het Lommerrijk 2023

Door Patrick van der Laan
schedule 4 min
Programma Amfitheater Het Lommerrijk 2023
Verscholen in het bos achter de dorpskerk in het Overijsselse Luttenberg ligt amfitheater Het Lommerrijk. In dit bostheater vinden in de lente en de zomer gevarieerde optredensplaats. Terwijl onder de bomen licht en schaduw vechten om een plaatsje, begeleiden tjilpende en kwetterende vogels de voorstelling. Een magische plek. 

PROGRAMMA 2023

Muziek

Zondag 10 september - 14:30 uur - Nederlied Ensemble Amsterdam met 'ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben'

Zaterdag 16 september - 20:15 uur - The Hillbilly Moonshiners spelen 'Mumford and Sons'

Filmavonden

Vrijdag 18 augustus - 21:30 uur - De acht bergen

Vrijdag 8 september - 21:00 uur - Triangle of Sadness

Boek in het Bos - Voorleesavonden

Boek in het Bos is een pop-up voorleestheater waar kinderen tot 6 jaar zich samen met (groot)ouders, broertjes en zusjes kunnen laten onderdompelen in een mooi voorleesverhaal.

Woensdag 19 juli - 18:30 uur 

Woensdag 26 juli - 18:30 uur

Woensdag 2 augustus - 18:30 uur

21 augustus '23 (15:11)

E-bikes en Duurzaamheid: Hoe Elektrische Fietsen Bijdragen aan een Groenere Toekomst

In een wereld waarin duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt, spelen elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd, een cruciale rol in de overgang naar een groenere toekomst. Deze innovatieve vervoersmiddelen bieden niet alleen gemak en plezier, maar dragen ook bij aan de vermindering van milieubelasting en bevorderen duurzame mobiliteit. In deze blogpost ontdekken we hoe e-bikes bijdragen aan duurzaamheid en waarom het kopen van een goedkope elektrische fiets bij Stella, de e-bike specialist, een verstandige keuze is.

20 juli '23 ( 9:37)

Paintball

Dit seizoen is het mogelijk om te paintballen op Osebos!

20 juli '23 ( 9:14)

Zomervakantie bij Osebos

Programma 16 juli tot 25 augustus 2023

15 juni '23 (15:26)

De Hortus Oogstdagen

02 juni '23 (11:51)

Juni kampeermaand!

De maand juni is een heerlijke kampeermaand! De natuur staat volop in bloei, de avonden zijn lang en er heerst een aangename rust op de camping. Neem uw fiets mee (of huur er een via de fietsverhuur bij ons in de buurt) en trek er op uit in de omgeving. Natuurlijk kunt u ook gaan wandelen, een dagje shoppen, een museum bezoeken of gewoon rustig bij de caravan genieten van een goed boek. Kortom geen haast, geen drukte maar even genieten.

30 mei '23 (15:46)

Romantiek voor een prikkie: goedkope maar memorabele date-ideeën

De titel van dit blog klinkt misschien als een contradictio in terminis. Romantiek en 'voor een prikkie'? Hoe werkt dat? Maar blijf hangen, lieve lezer, want het is mogelijk! Sterker nog, het kan zelfs leuker zijn. Want vandaag gaan we je laten zien dat romantiek niet in je portemonnee zit, maar in je hart. Dus zet je sceptische blik opzij en laat je verrassen door deze goedkope maar memorabele date-ideeën.

28 april '23 ( 9:20)

Een wijnklimaatkast is een echte beleving

Een wijnklimaatkast is meer dan alleen een apparaat om wijn op te slaan. Het is een essentieel instrument voor wijnliefhebbers die hun collectie willen beschermen en ervoor willen zorgen dat hun wijn op de juiste manier wordt bewaard. Het hebben van een wijnklimaatkast betekent dat je de optimale omgeving kan creëren voor jouw wijnen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en rijpen op de manier die de wijnmaker heeft bedoeld.De beleving van een wijnklimaatkast begint bij het openen van de deur. Het interieur van de kast is vaak prachtig verlicht en de planken zijn zorgvuldig geplaatst om de flessen op de meest optimale manier op te slaan. Het is een geruststellend gevoel om te weten dat jouw wijnen op de juiste manier worden bewaard en dat je ze op elk gewenst moment kunt openen en genieten.

31 januari '23 (13:16)

Vier redenen om op vakantie te gaan naar Friesland

Wil je op vakantie in eigen land? Dan is Friesland de ideale bestemming. Deze provincie is namelijk erg bijzonder. De prachtige natuur, mooie wateren en gezellige dorpjes zorgen ervoor dat dit een omgeving is waar je heerlijk kunt genieten. Ook heeft de provincie veel tradities en heeft het een eigen taal. Daarnaast is er in Friesland van alles te doen. Wij geven vier redenen om op vakantie te gaan naar Friesland. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder.

20 december '22 (16:14)

Comfortabel al je spullen meenemen op reis

Wanneer je op reis gaat ben je iedere dag veel buiten de deur. Je moet dan ook veel meenemen. Om dit zo comfortabel mogelijk te houden, kun je kiezen voor een