Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

CSU en Landal GreenParks tekenen voor vijf jaar bij

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
De samenwerking tussen vakantieparkexploitant Landal GreenParks en schoonmaakbedrijf CSU krijgt een vervolg. Recent tekenden beide organisaties een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. Gezamenlijk willen ze de gastbeleving naar een nog hoger niveau tillen in de vakantieparken van Landal. Dit meldt CSU.  
De schoonmaakspecialisten van CSU  gaan op nog meer locaties van Landal GreenParks aan de slag. CSU breidt uit naar de volgende parken: Landal Rabbit Hill, Landal Sluftervallei, Landal Miggelenberg, Landal Heideheuvel, Landal Beachpark Texel, Landal Vogelmient, Landal Het Vennenbos, Landal Aelderholt en Landal Landgoed 't Loo.
 

Logische keuze

 
CSU heeft zich inmiddels bewezen voor Landal, en kiest er nu voor de samenwerking te verlengen met vijf jaar. Jeroen Mol, operationeel manager bij Landal GreenParks: "Gasten komen bij Landal voor een onvergetelijke vakantie. Een mooie en schone bungalow draagt daaraan bij. Het is het eerste dat mensen zien wanneer zij bij ons aankomen. CSU begrijpt wat de gasten willen en zet zich hier maximaal voor in. Dit maakte CSU voor ons de natuurlijke keuze. CSU en Landal passen goed bij elkaar, we zijn allebei hoog gemotiveerd om het beste voor onze gasten te doen. Dit zorgde ervoor dat we een langdurig partnership met elkaar zijn aangegaan."
 

9+-gastbeleving

 
Bij CSU en Landal staan de neuzen dezelfde richting op. In de nieuwe samenwerking gaan beide organisaties voor een 9+ gastbeleving. Gert Zoet, afdelingshoofd van CSU Zuidwest: "Schoonmaak is een mensenvak. Daarom blijven wij investeren in onze medewerkers met opleidingen en trainingen. Onze gastvrije en getrainde medewerkers dragen hierdoor bij aan een kwalitatieve dienstverlening. We zijn trots dat CSU en Landal na een jarenlange historie deze nieuwe stap hebben gezet."
 
Door: Nationale Recreatiegids
 
17 juni '24 ( 8:55)

Radio Drenthe laat in zomermaanden AI-stem nieuwsbulletins lezen

Radio Drenthe laat in de zomer de nieuwsbulletins op zaterdag en zondag voorlezen door een kunstmatige stem. Dat meldt RTV Drenthe. Na de zomer wordt besloten of de omroep verder gaat met de AI-stem.

14 juni '24 (13:26)

Gelderland verwacht meer toeristen deze zomer

De provincie Gelderland is positief gesteld over de het toerisme deze zomer. Vooral campings en vakantiehuisjes lijken populair te zijn, meldt Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.

14 juni '24 (10:05)

ANWB verzelfstandigt touroperating activiteiten

Fox gaat zelfstanding verder. Gert-Jan Bressers (algemeen directeur) en Richard Broekhoven (financieel directeur) nemen het bedrijfsonderdeel Touroperating middels een management buy-out over van de ANWB. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Fox Reizen en blijft voor de ANWB de ledenreizen ontwikkelen en uitvoeren, meldt ANWB.

13 juni '24 (15:04)

Dineren in de wolken op 190 meter: dat kan bijna in Nederland

Dit najaar opent in Rotterdam het hoogste restaurant van de Benelux. Op een hoogte van 190 meter komt een restaurant en cocktailbar in de Zalmhaventoren. Met zijn 215 meter is deze toren de hoogste in Nederland en de hele Benelux. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht op niet alleen Rotterdam, maar ook op een groot deel van de Randstad.

13 juni '24 (10:55)

Slecht weer zorgt voor veel lastminute vakantieboekingen

Meer Nederlanders zoeken lastminute elders de zon op door het matige zomerweer in ons land. Reisorganisaties TUI, Sunweb en Corendon zagen de lastminuteboekingen de afgelopen week flink stijgen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Vooral Turkije, Spanje en Griekenland zijn populair, signaleren de organisaties.

12 juni '24 (14:20)

Omstanderstraining grensoverschrijdend gedrag van FNV Recreatie

FNV Recreatie wil ondernemers, werkgevers en werknemers in de recreatiesector een handje helpen bij het signaleren en het liefst voorkomen van ongewenst gedrag op de werkvloer. Daarvoor biedt FNV via de Stichting van de Arbeid omstanderstrainingen aan, meldt de branchevereniging.

06 juni '24 ( 8:50)

Onderweg naar Schiphol met de trein? Reken op vertraging en drukte

Van en naar Schiphol Airport rijden veel minder treinen door een kapotte bovenleiding. ProRail werkt eraan. De verstoring duurt naar verwachting tot ongeveer 12.00 uur.

06 juni '24 ( 8:33)

Concertbezoekers moeten rekening houden met langere reistijd

Fans die woensdagavond met de trein naar de concerten van KANE en AC/DC in Amsterdam gaan, moeten rekening houden met een langere reistijd. Aanleiding is een eerdere storing, waarschuwen concertorganisator MOJO en de NS.

05 juni '24 (10:58)

Donald Duck Weekblad zoekt met wedstrijd naar buurman voor stripfiguur

Het Donald Duck Weekblad is op zoek naar een nieuwe buur voor de beroemde stripeend. Het blad organiseert een wedstrijd waarbij iedereen een ontwerp kan insturen van de nieuwe buur voor Donald Duck.

31 mei '24 (10:58)

IVN en Green Key bundelen krachten voor vergroening recreatiesector

De Nederlandse recreatiesector kan groener en duurzamer. Dat vinden IVN Natuureducatie en Stichting KMVK, de organisatie achter het duurzaamheidskeurmerk Green Key. Ze starten de samenwerking met het aanbieden van de ‘Natuurinclusief ondernemen module’, die zij samen hebben opgesteld. Hiermee hopen de organisaties recreatiebedrijven aan te sporen om verder te verduurzamen en te vergroenen, meldt IVN.