Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Trek-in Junior op de Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
De nieuwe duurzame Trekkershut, de Trek-in Junior, wordt van 5 t/m 7 november voor het eerst aan ondernemers gepresenteerd op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. De beurs is het moment waarop ondernemers zich oriënteren op investeringen voor het nieuwe recreatieseizoen. Bouwer 2Life-Art en Stichting Trekkershutten nodigen recreatieondernemers uit voor een goed gesprek over de investering in een Trek-in. 

Tijdens de ANWB Kampeerdagen in april is de twee- tot vierpersoons duurzame Trekkershut voor het eerst gepresenteerd aan vakantiegangers. De reacties waren veelbelovend en de vraag naar overnachtingsmogelijkheden in deze bijzondere accommodatie groot. De vier- tot zespersoons Trek-in heeft het afgelopen seizoen bewezen dat de steeds meer eisende vakantieganger liever kiest voor uniek, dan voor standaard.  De Trek-in Junior beschikt over vier slaapplaatsen, een keuken, zithoek en toilet. En uiteraard is de Junior, net als de 6-persoons Trek-in, energiezuinig en onderhoudsarm. Het gebouw wordt uitsluitend van duurzame FSC-materialen gemaakt. Bij hergebruik van sloopmaterialen vindt de Trek-in haar oorsprong in voormalige gebouwen met een rijke historie.

De accommodatie is het hele jaar door te verhuren en biedt de eigenaar een aantrekkelijk rendement. Door de hoge isolatiewaarde en het gebruik van duurzame materialen, komt de Trek-in bovendien in aanmerking voor de MIA/Vamil regelingen. Deze geven de ondernemer bij aanschaf een direct belastingvoordeel en vrijheid in afschrijvingen.

Ook de Trek-in Junior is opgenomen in het netwerk van Trekkershutten, waarvoor Stichting Trekkershutten de marketing en promotie voert. De stichting ontwikkelt momenteel een nieuwe Trekkershuttengids die in 2014 uitkomt, waarin alle 250 locaties met 750 Trekkershutten worden beschreven. Ondernemers met een Trek-in / Trekkershut die hierin vermeld willen worden, dienen hun aanmelding bij de stichting vóór december kenbaar te maken.

De Trek-in Junior staat op standnummer 527 in hal 5 op de vakbeurs, Stichting Trekkershutten heeft standnummer 236 in hal 2. Kijk voor meer informatie op www.trek-in.org en www.trekkershutten.nl.

© Nationale Recreatiegids

23 februari '24 (13:11)

Deelnemers marathon Rotterdam dragen rouwlintje voor Kiptum

De duizenden deelnemers aan de marathon van Rotterdam op 14 april ontvangen een rouwlintje ter nagedachtenis aan de overleden wereldrecordhouder Kelvin Kiptum. Ze kunnen het lintje bevestigen op hun loopshirt, meldde de organisatie, die ook heeft besloten het aan Kiptum toegekende startnummer 1 niet uit te geven aan een andere loper.

23 februari '24 ( 9:46)

Meer namen toegevoegd aan line-up Bospop: ook Racoon en Son Mieux naar festival

De bands DI-RECT, Racoon en Son Mieux zijn toegevoegd aan de line-up van het festival Bospop. Dat maakt de organisatie donderdag bekend.

23 februari '24 ( 8:56)

Justin Timberlake treedt in augustus op in Ziggo Dome

Justin Timberlake heeft het Europese deel van zijn wereldtour aangekondigd. Op donderdag 15 augustus van dit jaar staat de 43-jarige artiest in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakt concertorganisator MOJO vrijdag bekend.

22 februari '24 ( 8:55)

Award voor Jesus Christ Superstar als verrassing voor Albert Verlinde

De rockmusical Jesus Christ Superstar heeft voor de verkoop van meer dan 150.000 tickets de VVTP Diamanten Ticket Award ontvangen. Producent Albert Verlinde kreeg de prijs woensdag uitgereikt tijdens de uitzending van Vandaag Inside.

21 februari '24 (11:51)

Usher on a role: derde show in Ziggo Dome

Usher is volgend jaar nog vaker op het podium in Amsterdam te vinden. De Amerikaanse artiest staat in 2025 niet alleen op 22 en 23 april, maar ook op 25 april in de Ziggo Dome.

21 februari '24 ( 8:49)

Niet één, maar twee concerten van Usher in Ziggo Dome

Usher komt volgend jaar voor twee optredens naar Amsterdam. De zanger geeft ook op 23 april een concert in de Ziggo Dome.

21 februari '24 ( 8:45)

Joost Klein treedt op met lied Europapa tijdens Eurovisie Songfestival

Het songfestivalnummer van de Nederlandse inzending Joost Klein heet Europapa. Dat heeft AVROTROS toegevoegd aan de post op sociale media waarin eerder op dinsdag de releasedatum van het lied werd aangekondigd.

20 februari '24 (10:34)

Usher speelt na tien jaar weer in Ziggo Dome

Usher geeft volgend jaar voor het eerst in tien jaar een optreden in Nederland. De Amerikaanse r&b-ster staat op 22 april op het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam, maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend. Het optreden vindt plaats in het kader van zijn Past Present Future-tour.

19 februari '24 (15:11)

Josylvio geeft zijn grootste optreden ooit

Josylvio geeft binnenkort zijn grootste concert tot nu toe. De rapper staat op 10 mei in AFAS Live in Amsterdam, maakt concertorganisator MOJO maandag bekend.

19 februari '24 (12:31)

Ook voor mensen met een beperking zijn er talloze leuke vakanties

Van 26 februari tot en met 2 maart is het tijd voor de tweede editie van de aangepaste Vakantiebeurs aan boord van het vakantieschip Prins Willem-Alexander. Deze Vakantiebeurs is speciaal voor mensen met beperkte mobiliteit, (lichamelijke) beperking of voor mensen die in een rolstoel zitten. Het initiatief is bedoeld om mensen met een beperking te voorzien van informatie en inspiratie voor diverse aangepaste vakantiemogelijkheden. Het Vakantieschip Prins Willem-Alexander vaart gedurende deze week door het land, waardoor de aangepaste Vakantiebeurs letterlijk naar de mensen toekomt. Het schip vertrekt vanuit Venlo en maakt een stop in Cuijk en Rotterdam. Vervolgens zet het koers naar Zaandam en Kampen. De eindbestemming is Utrecht, meldt het Vakantieschip.