Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Yoga aan boord van Star Clippers

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km

ROTTERDAM - Een cruisereis met Star Clippers is altijd heerlijk maar het wordt nu extra ontspannend gemaakt met Power yogalessen aan boord. Ervaring met yoga is niet vereist want de oefeningen vinden plaats onder professionele begeleiding. 

De eerste lessen beginnen ’s morgens in de Tropical Bar en duren een uur; ideaal om de dag mee te beginnen! De avondsessie vindt plaats in de frisse buitenlucht op het Zonnedek gevolgd door een optionele meditatiesessie. Het is ook mogelijk voor de geïnteresseerden om lezingen te volgen en zich te verdiepen in de filosofie van Power Yoga. Naast Power Yoga, biedt Star Clippers nu ook Yoga for Back Care (goed voor mensen met rugklachten) en Slim Yoga aan. 

De yoga reizen
Wiecruisen en yoga wil combineren kan dit jaar kiezen uit verschillende reizen. Zo is er bijvoorbeeld de fantastische trans-Atlantische reis vanBarbados naar Rome waar er gedurende 21 nachten heerlijk ontspannen genoten kan worden door de perfecte combinatie van cruise en yoga.  DeStar Flyer, ook wel de ‘ster van de zee’ genoemd, vaart naar de Baltische Zee. Verscheidene fitness cruises met onder andere yogalessen aan boord zijn mogelijk.

Praktisch
Zeilvakantiesop een van de Star Clippers zeilschepen kunnen geboekt worden bij reisagenten. Verschillende touroperators bieden Star Clippers cruises inhun brochures en op hun websites, door volledige pakketten met vluchtenen pre/post cruise accommodaties. Voor Nederland zijn dat volgende reisorganisatoren: Zeetours, Captain Cruise, Cruise Travel en Cruise Exclusief.

© Nationale Recreatiegids

21 juni '24 ( 8:45)

'Ademnood-dansfeest' moet meerdaags evenement worden

Het Ademnood-dansfeest waar Katja Schuurman en Babette van Veen aan werken moet een meerdaags evenement worden in de Ziggo Dome in Amsterdam of Rotterdam Ahoy. "Daar zijn we nog mee bezig", zei Schuurman donderdag in Shownieuws.

21 juni '24 ( 8:31)

Tweede show toegevoegd in De Kuip voor DI-RECT

DI-RECT geeft volgend jaar een tweede concert in De Kuip in Rotterdam. Het stadion maakt vrijdag bekend dat de Haagse rockers ook op 13 juni optreden.

21 juni '24 ( 8:30)

Grootste concert tot nu toe voor DI-RECT in De Kuip

DI-RECT treedt volgend jaar op 14 juni op in stadion De Kuip in Rotterdam. Het is het grootste concert uit de carrière van de Haagse band tot nu toe. De kaartverkoop begint zaterdagochtend.

20 juni '24 (12:05)

Organisatie Pinkpop besluit deel parkeerterrein af te sluiten

Omdat het de afgelopen tijd zoveel heeft geregend, heeft de organisatie van Pinkpop besloten om een deel van het parkeerterrein af te sluiten. Er is teveel regen gevallen om op het P5-weekendgedeelte te parkeren, zegt de festivalorganisatie.

20 juni '24 (11:35)

Dit is de eerste aangekondigde artiest voor Disney in Concert

Vajèn van den Bosch is als eerste artiest aangekondigd voor de optredens van Disney in Concert van 2025. De musicalactrice treedt op zaterdag 4 januari op in de Ziggo Dome in Amsterdam, werd donderdag bekendgemaakt.

20 juni '24 ( 9:15)

Utrechtse Staten maken zich hard voor meerjarige subsidie Bevrijdingsfestival Utrecht

De Utrechtse Staten willen dat de provincie een meerjarige subsidie geeft aan het Bevrijdingsfestival Utrecht. Een ruime meerderheid van de fracties steunde in een Statenvergadering een motie hierover van ChristenUnie, D66, GroenLinks en PvdA.

20 juni '24 ( 8:38)

Naar Graspop? Dan kan je niet parkeren

Tijdens deze editie van Graspop Metal Meeting in de Belgische plaats Dessel kunnen bezoekers niet parkeren. Volgens omroep VRT heeft de organisatie, door de hevige regen van dinsdag, alle parkeerplaatsen op het festivalterrein moeten sluiten. Onduidelijk is ook of en hoeveel bezoekers er op en nabij het festivalterrein nog kunnen kamperen.

19 juni '24 ( 9:53)

Ticketmaster tegen ACM: ticketdoorverkoop kan via concurrent

Mensen die een ticket hebben gekocht bij Ticketmaster, maar daar vanaf willen, kunnen dat doen via andere doorverkoopplatforms. Die toezegging heeft de kaartverkoper gedaan aan de Autoriteit Consument & Markt. De ACM opende eerder een onderzoek naar belemmeringen door Ticketmaster voor klanten, als zij hun kaartjes wilden doorverkopen via een ander platform dan Ticketmaster. Die belemmeringen zijn tijdens het onderzoek weggenomen, meldt de toezichthouder woensdag.

19 juni '24 ( 8:45)

Graspop activeert woensdag noodplan om aanhoudende regen

Op Graspop Metal Meeting is woensdag een noodplan in werking gesteld om de vele regen. Het programma van woensdagavond op het metalfestival in het Belgische Dessel gaat niet door en ook kunnen de parkeerplaatsen woensdag niet open.

18 juni '24 (15:10)

Dit is het weer tijdens het Pinkpop-weekend

Het wordt komend weekend wisselend weer tijdens festival Pinkpop. Volgens Weeronline wordt het prima festivalweer, maar behoort een enkele bui wel tot de mogelijkheden.