Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Sundio breidt belang in merk Eliza was here uit

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km

UTRECHT - Sundio heeft met onmiddellijke ingang een 100 procent belang genomen in Eliza was here. Sundio had reeds een belang van 60 procent. Dit heeft de groep vrijdag bekend gemaakt. 'Met deze overname voegt Sundio een sterk merk volledig toe aan haar portfolio. Voor Sundio is dit, nadat Joost Romeijn recentelijk weer de controle heeft gekregen over alle aandelen Sundio, een vervolg in de ontwikkeling van de Sundio Group', aldus directeur Joost Romeijn.

Eliza was here heeft 20 medewerkers. De organisatie van Eliza was here opereert vanuit Utrecht met een omzet van dertig miljoen en zal ook in de toekomst blijven opereren vanuit Utrecht. Directeur/mede-eigenaar Koen Everink dé drijvende kracht achter Eliza was here zal ook na de overname aan de onderneming verbonden blijven.

Eliza was here
Eliza was here biedt als reisorganisatie bijzondere vakantieadresjes en verborgen plekjes aan rondom het Middellandse Zeegebied. Je verblijft in de stijl van het land, weg van het massatoerisme, waar je geniet van de rust, het eten en andere lokale tradities. "Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf". Altijd opzoek naar de meest prachtige plekken, nooit hetzelfde en altijd ongerept en écht.

Sundio Group
De Sundio Group opereert in Nederland, België, Spanje, Duitsland, Denemarken, Groot Brittanie en Polen. Het bedrijf is in de reisbranche actief met onder andere de merken Sunweb, Jiba, GOGO, Sudtours en vele andere. Sundio Group boekt jaarlijks ruim 800.000 passagiers en een omzet van ca. € 400 miljoen. Het bedrijf bestaat uit 160 vaste medewerkers. Op de diverse bestemmingen zijn circa 350 reisleiders werkzaam. De merken van Sundio Group zijn aangesloten bij het SGR, de ANVR en zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel-organisatie.

© Nationale Recreatiegids

26 juli '24 (13:37)

Laatste namen voor Lowlands bekend

Helaas zullen bezoekers van het festival Lowlands de rockband Queens of the Stone Age moeten missen (die wel wordt vervangen door Justice), maar gelukkig staat het programma nog boordevol met andere wereldberoemde artiesten. Aan de lijst maakt het festival gisteren een eind: de laatste zeventien namen zijn bekendgemaakt. Onder nadere James Blake (die invalt voor The Smile) en Jonna Fraser staan in het lijstje, meldt Lowlands.

26 juli '24 (10:03)

Queens of the Stone Age annuleert optreden Lowlands, Justice vervangt

Queens of the Stone Age moet zijn optreden op Lowlands op doktersadvies annuleren. Frontman Josh Homme is nog niet hersteld van zijn operatie eerder deze maand. Het Franse elektronische duo Justice vervangt de band op 16 augustus, meldt de organisatie.

24 juli '24 (12:24)

Mega Piraten Festijn in Oldebroek viert dit jaar 20-jarig bestaan

Het Mega Piraten Festijn keert dit jaar op 30 augustus terug naar Oldebroek. Dit jaar een speciale editie: het feest bestaat 20 jaar. Op het programma staan bekende artiesten als Jeroen van der Boom, Jan Smit, Boer Harm, Marco Schuitmaker en Jannes. De voorverkoop is al begonnen.

24 juli '24 (10:42)

Deadpool & Wolverine-fans vroeg bij Pathé Spuimarkt voor première

Bij het première-event van de nieuwe superheldenfilm Deadpool & Wolverine bij Pathé Spuimarkt in Den Haag stond woensdagochtend al vroeg een lange rij mensen te wachten. Volgens een woordvoerster van Disney hadden bezoekers zich om 07.30 uur al verzameld voor de bioscoop om de film als eerste in Nederland te zien.

24 juli '24 (10:11)

Ook Guy Sebastian treedt op tijdens Het Grote Songfestivalfeest

De Australische zanger Guy Sebastian treedt eind dit jaar op tijdens Het Grote Songfestivalfeest in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dat heeft de organisatie van het evenement woensdag bekendgemaakt.

24 juli '24 ( 8:43)

Organisatie Milkshake komt met nieuw, meerdaags campingfestival

De organisatie achter het populaire jaarlijkse queerfestival Milkshake werkt aan een nieuw, meerdaags campingfestival. Het driedaagse evenement gaat Strawberry Starlight heten en niet plaatsvinden in Amsterdam zoals Milkshake. De inzet is dat de eerste editie in de zomer van 2025 plaatsvindt, maakte Milkshake-directeur Marieke Samallo woensdag bekend.

23 juli '24 (11:20)

Kaartverkoop soloshow Sabrina Carpenter in Ziggo Dome start vrijdag

Sabrina Carpenter komt met haar eigen show naar Amsterdam. De Amerikaanse zangeres staat op zondag 23 maart in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start op vrijdag 26 juli om 10.00 uur.

23 juli '24 ( 8:52)

Mogelijk miljoenenboete Tomorrowland voor gebruik wegwerpbekers

Het Belgische festival Tomorrowland riskeert een miljoenenboete voor het gebruik van wegwerpbekers. Een milieutoezichthouder heeft afgelopen weekend een controle op het festival uitgevoerd. Die concludeerde dat niet overal herbruikbare bekers beschikbaar zijn, meldt persbureau Belga. De boete kan oplopen tot 2 miljoen euro.

22 juli '24 (11:37)

Frenna geeft in december grootste soloshow tot nu toe in Ziggo Dome

Frenna geeft eind dit jaar zijn grootste show als soloartiest tot nu toe. De rapper staat op 1 december in de Ziggo Dome in Amsterdam, maakte concertorganisator MOJO maandag bekend.

22 juli '24 ( 8:53)

Meer dan kwart miljoen mensen naar 26e editie festival Zwarte Cross, bezoekersrecord

Het festival Zwarte Cross heeft dit weekend een recordaantal bezoekers verwelkomd. Volgens de organisatie kwamen 265.500 mensen op het uitverkochte muziek-, theater- en motorcrossevenement in de Achterhoek af. Vorig jaar waren het er nog 237.500.