Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Reisorganisatie ITS breidt vakantieaanbod uit

Door Redactie Nationale Recreatiegids
schedule 6 min
location_on [xx]km

AMSTERDAM - De Duitse reisorganisatie ITS specialiseert zich in het aanbieden van betaalbare familievakanties naar zonbestemmingen rond de Middellandse Zee en wintersport in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië en Tsjechië. ITS biedt sedert enkele jaren zijn vakanties ook aan op de Nederlandse reismarkt maar verstevigt nu met de recente introductie van de Nederlandstalige website itsholiday.nl zijn vindbaarheid en boekbaarheid.

Tevens is het aantal reisbureaus in Nederland waar hun vakantieprogramma geboekt kan worden gestegen naar ruim 600. Ook is het winter- en zomeraanbod voor 2012 fors uitgebreid naar bijna 650 accommodaties. Op veel bestemmingen heeft ITS hotels in haar aanbod waar kinderen gratis op de slaapkamer van hun ouders mogen verblijven. Het volledige vakantieaanbod vindt men op itsholiday.nl waar men ook een button Last minute vindt.

Wintersport
Het wintersportaanbod van ITS omvat momenteel zo'n 600 hotels in de bestemmingen Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië en Italië. Arrangementen zijn op basis van eigen vervoer. In ruim 100 hotels mogen kinderen tot 11 jaar gratis in de kamer van de ouders logeren.

Onder de aanbiedingen bijvoorbeeld hotel Platzer in Gmünd in het Oostenrijkse Karinthië: een week vanaf 530 euro twee volwassen en twee kinderen gratis op vertrek 3 maart. Vanaf 322 euro is de prijs voor 4 personen in hotel Wiesenbauer in Hafling in Zuid Tirol op dezelfde vertrekdatum. In veel hotels krijgen ITS klanten een gratis skipas.

Zonvakanties
Momenteel worden de vliegbestemmingen Turkije, Portugal, Spanje, Griekenland, Tunesië, Bulgarije en Egypte aangeboden. De Spaanse vakantiebestemmingen zijn naast de Costa del Sol ook Ibiza, Gran Canaria, Mallorca, Fuerteventura en Tenerife. Afhankelijk van de bestemming kunnen Nederlanders vliegen vanaf de luchthavens Düsseldorf, Köln, Bremen, Dortmund, Weeze, Münster, Bremen, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Maastricht.

In het zomeraanbod behalve hotels ook veel all-inclusive resorts in onder meer Turkije en Egypte. Prijzen van 280 euro per persoon voor 1 week in het all-inclusive Alaiye Resort & Spa in Alanya inclusief vlucht en transfer. ITS is een merk van de Rewe Group, de op een na grootste reisorganisatie in Duitsland. In 2009 gingen 6,2 miljoen vakantiegangers via een van de Rewe merken weg waarbij een totale omzet van 2,9 miljard euro gerealiseerd werd.

© Nationale Recreatiegids

20 juni '24 (12:05)

Organisatie Pinkpop besluit deel parkeerterrein af te sluiten

Omdat het de afgelopen tijd zoveel heeft geregend, heeft de organisatie van Pinkpop besloten om een deel van het parkeerterrein af te sluiten. Er is teveel regen gevallen om op het P5-weekendgedeelte te parkeren, zegt de festivalorganisatie.

20 juni '24 (11:35)

Dit is de eerste aangekondigde artiest voor Disney in Concert

Vajèn van den Bosch is als eerste artiest aangekondigd voor de optredens van Disney in Concert van 2025. De musicalactrice treedt op zaterdag 4 januari op in de Ziggo Dome in Amsterdam, werd donderdag bekendgemaakt.

20 juni '24 ( 9:15)

Utrechtse Staten maken zich hard voor meerjarige subsidie Bevrijdingsfestival Utrecht

De Utrechtse Staten willen dat de provincie een meerjarige subsidie geeft aan het Bevrijdingsfestival Utrecht. Een ruime meerderheid van de fracties steunde in een Statenvergadering een motie hierover van ChristenUnie, D66, GroenLinks en PvdA.

20 juni '24 ( 8:38)

Naar Graspop? Dan kan je niet parkeren

Tijdens deze editie van Graspop Metal Meeting in de Belgische plaats Dessel kunnen bezoekers niet parkeren. Volgens omroep VRT heeft de organisatie, door de hevige regen van dinsdag, alle parkeerplaatsen op het festivalterrein moeten sluiten. Onduidelijk is ook of en hoeveel bezoekers er op en nabij het festivalterrein nog kunnen kamperen.

19 juni '24 ( 9:53)

Ticketmaster tegen ACM: ticketdoorverkoop kan via concurrent

Mensen die een ticket hebben gekocht bij Ticketmaster, maar daar vanaf willen, kunnen dat doen via andere doorverkoopplatforms. Die toezegging heeft de kaartverkoper gedaan aan de Autoriteit Consument & Markt. De ACM opende eerder een onderzoek naar belemmeringen door Ticketmaster voor klanten, als zij hun kaartjes wilden doorverkopen via een ander platform dan Ticketmaster. Die belemmeringen zijn tijdens het onderzoek weggenomen, meldt de toezichthouder woensdag.

19 juni '24 ( 8:45)

Graspop activeert woensdag noodplan om aanhoudende regen

Op Graspop Metal Meeting is woensdag een noodplan in werking gesteld om de vele regen. Het programma van woensdagavond op het metalfestival in het Belgische Dessel gaat niet door en ook kunnen de parkeerplaatsen woensdag niet open.

18 juni '24 (15:10)

Dit is het weer tijdens het Pinkpop-weekend

Het wordt komend weekend wisselend weer tijdens festival Pinkpop. Volgens Weeronline wordt het prima festivalweer, maar behoort een enkele bui wel tot de mogelijkheden.

18 juni '24 (11:32)

Provincie Overijssel ziet geen heil in structurele subsidieverhoging Bevrijdingsfestival

De organisatie van het Bevrijdingsfestival in Overijssel hoeft niet te rekenen op een structurele verhoging van de subsidie voor het festival. Dat heeft de provincie Overijssel besloten. Daarom krijgt het evenement voor het komende jaar een bedrag van 120.000 euro van de provincie, en niet meer. Dat meldt RTV Oost.

18 juni '24 ( 9:29)

BLØF en vrienden voegen derde concert toe aan reeks in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft komend najaar een derde concert met muzikale vrienden in Rotterdam Ahoy. De Zeeuwse band treedt ook op 20 november op, maakt organisator Agents After All dinsdag bekend. De kaartverkoop is al begonnen.

18 juni '24 ( 8:44)

Internationale tour met muziek uit Les Misérables naar Nederland

Een internationale voorstelling met de muziek uit de wereldberoemde musical Les Misérables komt volgend jaar naar Nederland. Les Misérables the Arena Spectacular World Tour komt in februari voor vijf voorstellingen naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.